Швидким і смачним перекусом, безсумнівно, є популярна піца, яку можна замовити на онлайн порталі te.smaki-maki.com , в піцерії Smaki-Maki Залежно від ваших уподобань, можна вибрати будь-яку начинку. Це можуть бути овочі, м'ясні продукти, гриби або морський асортимент Вегетаріанці з задоволенням оцінять ароматну начинку з баклажанів, кабачків, салатного листа і черрі. Чудовим доповненням до начинки можуть служити печериці, опеньки та інші види грибів, які прекрасно поєднуються з різними соусами.

Критерії вибору піци та різноманітність

При виборі піци можна скористатися фільтром. Досить вказати тип піци, її розмір і ціновий критерій. За бажанням, замовник вибирає вегетаріанську або гостру піцу, традиційну або авторську. Піца студентська, кантрі, мікс, гавайська або ніжна, а також з мисливськими ковбасками, з копченою куркою, галицька, карбонара або цезаря - це лише невеликий перелік продукції, доступної в онлайн каталозі Залежно від компанії, можна вибрати різний діаметр популярної страви, починаючи від двадцяти до сорока сантиметрів.

Пріоритети компанії і особливості обслуговування

Компанія «Smaki-Maki» є лідером по адресній доставці суші і піци в багатьох містах України. Її перевагою є досвідчений і професійний персонал, високий сервіс обслуговування, використання авторських рецептів і широкий асортимент меню. Піцерія вже отримала популярність і володіє власною базою постійних клієнтів. Компанія постійно вдосконалюється і покращує свій сервіс, а також розширює асортимент і поповнює його новими стравами. Крім суші і рол тут можна замовити, з доставкою за адресою, дивно ніжні десерти, корисні смачні салати, місо супи, приготовані зі свіжих продуктів.

Бездоганний сервіс

Головними особливостями компанії є такі критерії, як швидка обробка заявки і оптимальний час доставки в будь-який район міста, ситні великі порції і різноманітне меню, яке може задовольнити найвибагливішого клієнта. Крім того, компанія дорожить своєю репутацією і використовує тільки свіжі інгредієнти від перевірених постачальників. Коректний, ввічливий і уважний персонал відповість на будь-які питання, проконсультує з приводу меню і допоможе вибрати блюдо, яке буде відповідати вашим перевагам.