Цікавитеся мистецтвом створення композицій? Тоді варто відвідати наш магазин, де можливо не тільки дешево придбати красивий букет, а й набратися досвіду у цій справі.

Лавка зібрала під своїм дахом найкращих спеціалістів України, але кожний бажаючий має шанс долучитися до дружної команди флористів. Отож, щоб приносити радість оточуючим за допомогою сервісу, потрібно мати:

  • досвід у флористиці від 5 років;
  • бажання ставати з кожним днем кращим у професії;
  • досвід участі у різноманітних конкурсах.

Усі наші флористи можуть похизуватися безмежною фантазією, тому їхні аранжировки ніколи не повторюються.

Що ми пропонуємо?

Ми звикли користуватися послугами тільки найкращих плантацій з квітами, тому кожна рослина у доставці букетів по Львову від https://flori1.com/uk/ukraina/107-lviv/ має:

  • м'ясисте сильне стебло;
  • яскраві кольори;
  • неперевершений запах.

А щоб композиція більше як місяць "жила", користуємося органічними речовинами, що є безпечними для оточуючих.

На які свята до нас звертаються

Наш інтернет-магазин квітів може похизуватися широким вибором: каталог закладу зібрав 100 неповторних зразків, котрі можливо змінювати на свій розсуд.

Якщо ж у клієнт досить добре розвинена фантазія, то повністю довіримося її і створимо аранжування по бажанню замовника.

З цього можна зробити висновок, що доставка здійснює привіз абсолютно на кожне свято, ніколи не відмовляючи.

Flori1.com - заказ букетів недорого у Львові, завдяки регулярним акціям, знижкам та розпродажам. При цьому, для постійних клієнтів діють окремі замовлення.

Розрахунок відбувається наступними варіантами:

  • онлайн-гаманцями;
  • банківськими картами;
  • при зустрічі з кур'єром.

Деякі особливості магазину

Якщо замовити запашні бутони в нас, то їхнє транспортування до замовника відслідковується на сайті у спеціальному розділі. Та для цього потрібно зареєструватися.

Ми регулярно проводимо у Львові безкоштовні майстер-класи по компонуванню букетів й зацікавлюємо флористикою кожного відвідувача.

Заінтригували квіти з доставкою європейського зразка? Тоді чому б не зробити перше замовлення прямо зараз? Та не забувайте ще про приємні доповнення у вигляді м'яких іграшок, солодощів, фруктів та відкриток ручної роботи. Спробуйте наш сервіс, можливо саме ви станете нашими постійними клієнтами.