Купівля квартири передбачає низку важливих рішень, одне з яких - вибір між первинним та вторинним ринками. Хоча кожен із цих варіантів має свої переваги та недоліки, саме первинний ринок користується все більшою популярністю та довірою, чого часто бракує при купівлі нерухомості на вторинному ринку. Якщо вас цікавить саме новобудова у Львові купити таку квартиру можна у авторитетної компанії "AUROOM".

Чому варто купувати квартиру на первинному ринку?

Існує принаймні кілька факторів, які роблять покупців нерухомості більш схильними до вибору первинного ринку. Для багатьох з них факт новизни є найважливішим - як з точки зору того, що покупець квартири стане її першим власником, і йому не доведеться пристосовувати чи ремонтувати квартиру після інших орендарів, а й з точки зору використовуваних інноваційних рішень, інфраструктури та естетики будівлі та самого приміщення.

Цей момент також актуальний для подальшого ремонту та оздоблення квартири: абсолютно нові кімнати можна персоналізувати відповідно до ваших уподобань, не турбуючись про проблеми, які часто зустрічаються на вторинному ринку. До таких проблем належать нецікаві інтер’єри, застарілі інфраструктурні рішення (старі вікна, потворний фасад будівлі, крива плитка або навіть такі основні елементи, як ліфт або датчики руху на сходах) або технічні дефекти будівлі та квартири. На квартири на первинному ринку дуже часто є гарантія мінімум на два роки, а це означає, що у випадку технічних несправностей ремонт лягає на плечі забудовника.

Інвестиція в квартиру на первинному ринку вже не є інвестицією в саму квартиру. Ви отримуєте не тільки ключі, але й доступ до ряду додаткових послуг: паркувальних місць

  • складських приміщень;
  • дитячих майданчиків;
  • додаткових, нестандартних рішень, таких як рецепція, тренажерний зал або парковка для велосипедів.

Якщо ви шукаєте квартиру на первинному ринку, обов’язково перевірте варіанти, доступні без посередників! Вибираючи привабливу інвестицію, ви можете використовувати інноваційну систему пошуку на основі штучного інтелекту: