Увага до клієнтів - обов'язкова умова зростання продажів. І це стосується не тільки щоденного обслуговування. Кожне свято - привід зміцнити відносини з партнерами і нагадати їм про себе. Шукати привітання для багатьох - справжня проблема, адже на те потрібні фантазія і час. В каталозі https://giftmall.com.ua/uk/catalog вже зібрані для вас найкращі варіанти сюрпризів: вам потрібно пробігтися очима по основних категоріях і зробити свій вибір.

Подарунки для клієнтів: коли сертифікат стає порятунком

Великий список клієнтури - добре для зростання прибутку і щоденної роботи, але створює проблеми тоді, коли мова йде про привітання. Численний список засмучує навіть досвідченого керівника. Вихід один - шукати такі подарунки, які можна купити оптом і при цьому доставити радість партнерам, а не поставити галочку навпроти прізвища.

Подарунковий сертифікат - відмінне рішення. Їх давно використовують в Європі, прийшла традиція і в нашу країну. Популярність карток - в їх безсумнівною практичності в порівнянні з смутними бізнес-сувенірами, які не мають практичної значущості, але досить дорогі:

  • вони дійсно мають цінність - в обмін на сертифікат можна стати володарем самих різних цінних речей або отримати послугу;

  • вони практичні - служать одночасно знаком уваги і не вимагають ретельного аналізу доречності;

  • їх зручно замовити відразу багато штук, оформити доставку до зазначеної дати і за вказаною адресою;

  • їх легко і просто дарувати - вони не займають багато місця і виглядають дуже елегантно.

Як швидко привітати клієнтів

Навіть якщо ви забули про привітання і на пошуки подарунків зовсім не залишилося часу, вихід є. Сертифікати справляються з роллю поздоровлень клієнтів завжди на 100%. А ось яким це привітання буде, залежить багато в чому від вас:

  • Від вашого бюджету. Він має на увазі кількість подарунків, а також номінал кожної картки.

  • Від ваших побажань - для кожного може бути куплений індивідуальний сертифікат, або однакові - для всіх.

  • Від вашої фантазії - завдяки подарунковим картам можна зробити не тільки практичний, але і оригінальний подарунок.

Намагайтеся звертати увагу на картки, які не несуть глибокої смислового навантаження - не даруйте щось дуже особисте або надто вже оригінальне клієнтам. Нехай це буде зручний і потрібний сертифікат для повсякденного життя - парфумерія, декор, ювелірні вироби.

І не забувайте, що саме завдяки сертифікатам сьогодні зробити подарунок навіть дуже важливим і особливо дорогим клієнтом набагато простіше - завжди можна вибрати високий номінал і відому торгову марку. І ваша репутація тільки зміцниться.