Напружений ритм сучасного життя вимагає наявності власного автотранспорту. Особливо це стосується людей, які надзвичайно цінують свій час та бажають скрізь встигнути. Власна автівка забезпечить мобільність, незалежність, свободу пересування та максимальний комфорт. Якщо ви не маєте свого автомобіля, або він знаходиться в ремонті, скористайтеся послугою автооренди від сучасного сервісу Payless, який має свої пункти прокату в багатьох містах України.

Якщо ви запланували поїздку по Закарпаттю, машини напрокат в Ужгороді, стануть вам у пригоді. Ви зможете організувати повноцінний відпочинок або швидко вирішити справи бізнесу.

Що пропонує Payless?

Компанія вже не перший рік надає послуги з автооренди у відповідності з європейськими стандартами сервісу та комфорту. Але їх вартість значно нижча, ніж у відомих міжнародних компаній. Для постійних клієнтів передбачені різноманітні знижки та акційні пропозиції.

Оренда авто в Ужгороді – це можливість взяти на прокат будь-яке авто з власного автопарку компанії: від економ-категорій до моделей класу Люкс. Ціна послуги буде варіюватися в залежності від класу обраного автомобіля та терміну оренди.

Якщо ви плануєте подорож по околицях міста, відвідування унікальних замків або поїздку в гори, вам цілком достатньо буде орендувати недорогу і простору автівку. Збираючись на ділову зустріч, візьміть напрокат авто представницького класу, а для супроводу святкових урочистостей краще за все підійде розкішний елітний автомобіль.

Як замовити необхідне авто?

Щоб скористатися послугами Payless, ви повинні мати:

  • Вік від 21 року;
  • Паспорт, ідентифікаційний код (для громадян України), водійське посвідчення;
  • Стаж керування транспортним засобом від 2 років.

Оберіть кращу автівку в онлайн-каталозі на сайті компанії та забронюйте її в режимі онлайн. Перед оформленням договору автооренди у вас буде можливість ретельно оглянути орендований автомобіль, який буде повністю укомплектований всім необхідним та матиме повний бак пального. Для більш комфортного пересування по незнайомій місцевості ви можете додатково замовити:

  • GPS-навігатор;
  • Дитяче крісло та ін..

Менеджери компанії врахують вся побажання клієнта, допоможуть підібрати найкращий варіант автомобільної оренди за вигідною ціною. Payless цінує свою репутацію та дбає про комфорт та безпечне пересування своїх клієнтів!