Види квадрокоптерів і їх використання

Квадрокоптер - це дрон з чотирма лопатями. Він є найпоширенішим серед дронів. Квадрокоптерів існує кілька видів, які закуповують для самих різних цілей застосування. Сьогодні ми ознайомимося з видами і метою використання квадрокоптерів.

Дитячі дрони

Такі квадрокоптери відрізняються маленьким розміром, мінімальним часом в повітрі (зазвичай від 3 до 10 хвилин) і найнижчою ціною. Завдяки маленькій масі вони здатні виконувати маневри і є стійкими до падінь і пошкоджень.

Використовують їх виключно в розважальних цілях, зазвичай на них немає навіть камер. Особистий літальний апарат на пульті управління - відмінна іграшка для дитини. 

Дрони початкового рівня

До цього виду відносяться квадрокоптери з камерою маленьких і середніх розмірів. Час в повітрі становить до 20 хвилин і завдяки більш потужному двигуну їх можна запускати на вулиці. 

Дані дрони вже володіють інтелектуальними функціями і можуть стежити за об'єктом, літати по точках і самостійно повертатися до точки зльоту, коли закінчується час. 

Їх можна застосовувати для розважальних цілей для будь-якого віку. Також можна використовувати для спостереження і аматорської зйомки. 

Це хороший варіант для першого дрона для себе або в подарунок, щоб освоїти управління перш ніж купувати дорогий. 

Дрони для зйомки 

Серед дронів для зйомки є як аматорські, так і професійні моделі. Головна відмінність - якісна FullHD або 4К камера зі стабілізацією, що дозволяє знімати чітку картинку. При виборі дрона для зйомки варто звернути увагу на дозвіл картинки і матрицю, вона повинна бути мінімум 1 дюйм. 

Крім гарної камери в управлінні присутні інтелектуальні функції зйомки. Вони можуть переслідувати об'єкт, літати по заданому маршруту, дотримуватися певної висоти,робити селфі і тд. Варіативність функцій буде залежати від моделі та цінового сегмента продукту

Час польоту таких дронів доходить до півгодини.

Використовують їх в основному фотографи, блогери або оператори. 

Професійні та промислові Мультикоптери

До даної категорії відносяться пристрої з більш значними показниками, які виконують безліч різноманітних завдань. Вони володіють потужним двигуном і довгим часом польоту. Їх характеристики відрізняються в залежності від мети використання. Мультикоптер для зйомки фільмів повинен володіти кріпленням для професійної камери і можливістю управління з двох пультів.

Для пошукових операцій, зрошення полів, операцій щодо виявлення місця займання пожежі і витоку газу, для лікарень, для доставки вантажів, в армії з метою розвідки використовуються промислові безпілотники. Для їх використання в даних сферах вони повинні володіти високою потужністю, надійністю і точністю. А в SKAY квадрокоптер купити можна за низькою ціною.

Підсумок

Існує безліч видів і моделей коптерів, які використовуються в різноманітних сферах життя. Інтернет-магазин SKAY.UA пропонує широкий вибір від аматорських до коптеров для зйомки за чесними цінами. У нас безпечні покупки і вигідні умови гарантії.