Поломка автомобіля доставляє власнику масу проблем. Ліквідувати її можна тільки, використовуючи якісні автозапчастини. Сьогодні їх можна замовити в онлайн-режимі на сайті Exist.ua. Тут представлений величезний асортимент запасних деталей, а також витратних матеріалів для авто різних марок, моделей і років випуску. Магазин відомий у Львові, давно завоював серед місцевих жителів відмінну репутацію.

rachel-cheng-i0-iCJMutvQ-unsplash

Купівля запчастин в надійному інтернет-магазині

З'явився автомагазин у Львові порівняно недавно. Але це не завадило йому стати одним з найвідоміших на ринку. Компанія Exist має велику кількість надійних партнерів, виробників автотоварів. В її каталозі представлений значний вибір продукції для вітчизняних машин, а також для іномарок від корейських, китайських, американських та інших концернів. Останній представлений оригіналами і кращими аналогами.

Компанія використовує жорсткий контроль якості. Всі товари перед видачею і відправкою клієнтам перевіряються, що виключає ризик покупки підробок або запчастин із заводським браком.

Пряма співпраця з виробниками дозволяє компанії Exist встановлювати на весь спектр товарів помірні ціни. При їх розрахунку відсутні посередницькі націнки. Постійні клієнти отримують винагороду за довіру дисконтними картами. Вони дають можливість купувати автомобільні запчастини з істотними знижками і бонусами. Спеціальні розцінки діють для оптових замовників.

Купуючи автозапчастини в магазині Exist, замовники також можуть розраховувати на:

  • гнучкі умови оплати (можливе використання будь-якого зручного способу розрахунків);
  • швидку обробку замовлень;
  • оперативну доставку;
  • цілодобовий доступ до оформлення замовлень;
  • високі гарантії якості.

1621533136_slide-content-3

Асортимент товарів в каталозі інтернет-магазину

Всі автотовари в каталозі розділені на категорії, що істотно спрощує вибір. Запчастини можна шукати по VIN-коду, марки і моделі транспортного засобу. Крім основних груп, тут є сотні різновидів витратних матеріалів - від масел та інших робочих рідин до аксесуарів, фільтрів, лампочок. Компанія успішно реалізує обладнання для СТО, гуму, диски, автокосметику.

Основними категоріями її товарів виступають:

  • вузли, блоки і деталі для двигуна, систем охолодження, паливної подачі і запалювання;
  • комплектуючі для підвіски і ходової, трансмісії і коробки передач;
  • кузовні запчастини;
  • деталі для електроустаткування, гальмівної системи, освітлення;
  • аксесуари для інтер'єру та екстер'єру.

Крім усього іншого компанія займається продажем товарів для спорту, відпочинку й туризму. Оцінити масштаби її діяльність можна, самостійно познайомившись з каталогом. Для тих, хто відчуває труднощі з вибором, послуги надають менеджери і регіональні представники. У Львові є офіс, де надаються безкоштовні професійні консультації в пошуку, підборі та купівлі автомобільних товарів.