Компанія "К'Лен" виробляє якісні меблі з дерева, в тому числі й дитячі. Її сучасні колекції приковують до себе увагу покупця з першого погляду. А перевагами є ергономічні форми, що виключають гострі кути і виступаючі елементи, а також широка кольорова палітра. Для кожного в магазині виробника знайдуться свої варіанти, які підходять до інтер'єру дитячої кімнати. Дизайн колекцій оригінальний, разом із тим не кричущий. До мебелі "К'Лен" klen.ua/uk/mebli-12 легко підібрати текстиль й аксесуари.

Безпечність у дитячій на першому місці

Батьки, вибираючи меблі у дитячій групі, перш за все не повинні забувати про безпеку. Кути, скло на фасадах, небезпечні ручки та багато іншого не підходить для кімнати дитини. У меблях від "К'Лен" плавні лінії та округлі кути меблів, які не дозволяють дитині травмуватися, навіть якщо вона налетить на них під час гри. У меблів на сайті klen.ua/uk/dityachi-mebli-72 досконалі безпечні ручки фасадів, які мають оригінальний дизайн. Як і в інших своїх колекціях меблів, фабрика використовує весь свій багаторічний досвід роботи, що дозволяє максимально захистити дітей від неприємностей і попередити будь-який несприятливий результат.

Модульний ряд колекції

Модульні колекції меблів користуються успіхом. Це дуже зручно і практично. Принцип модульності надає можливість планування позицій необхідного вам розміру та функціональності. Лінійка меблів для дитячих охоплює різноманітні модулі та елементи. Це двоярусні ліжка, ліжка-чердаки, а також класичні, різноманітні модулі для формування групи, стелажі, тумби. Доповнюють інтер'єр дитячих кімнат приліжкові тумби, комоди та настінні полички. Якщо дитина вже досягла шкільного віку, можна придбати письмовий стіл. Розширювати модулі в кімнатах краще заздалегідь на папері, а ще краще в спеціалізованій програмі. Вона дозволяє оптимально формувати набір і не помилятися в розмірах.

Матеріали, що використовуються у виробництві

Говорячи про якість меблів, в першу чергу варто звернути увагу на якість матеріалів та фурнітури. Від цього залежить, як довго прослужать меблі в дитячій і наскільки приємно буде ними користуватися. Колекції для дітей випускаються фабрикою К'Лен на сучасному імпортному обладнанні з передовими технологіями. Якість матеріалів підтверджена брендами, відомими у всьому світі. Якість матеріалів є дуже важливою в приміщенні маленького користувача.

Зверніться за консультацією до магазину "К'Лен", де пропонується широкий асортимент меблів для дитячих кімнат.