Львів - найкраще місто старої Галичини. Замість того, щоб задовільнятися чутками, читати новини на сайті Новини Львова, краще приїхати і побачити все на власні очі самостійно, адже це захоплююче галицьке місто. В даний час це процвітаючий і сучасний центр України, який змінюється на краще з року в рік, живучи цілодобово - також завдяки туристам, які масово їдуть у поїздки до Львова. У цьому галицькому місті незліченна кількість пам’яток та неповторна атмосфера. Це не легко описати, але ви точно можете це швидко відчути, якщо прийдете сюди. Цей клімат поглинає.

Святкувати, пити більше кави, їсти шоколадки, відвідувати визначні місця Львова, сидіти в парках або просто блукати без певної мети...

У будь-якому випадку, якщо ви любите поїздки, це, безумовно, буде для вас відмінним місцем.

Ціни у Львові для туристів з Європи

Це сумно для українців, але чудова новина для туристів, адже через війну, яку Росія веде з Україною на сході, гривня, тобто валюта України, настільки ослабла, що більшість послуг можуть здатися майже безкоштовними. Коли турист заходить в ресторан, йому не потрібно занадто дивитись на ціни в меню, адже він може собі це дозволити. Крім того:

  • більшість квитків на туристичні визначні пам'ятки коштують близько 30 грн;
  • квиток на трамвай - 5 гривень;
  • обід у ресторані близько 100-150 грн;
  • кава еспресо - від 12 гривень на вулиці до 40 в кафе;
  • півтора літра води - 10 гривень;
  • пиво в пабі 30 гривень / крафтове пиво близько 70 гривень;
  • пиво в магазині - 13 гривень;
  • 0,7 літра горілки Niemiroff - 79 гривень.

Чи безпечно у Львові туристам?

Безпека в Україні, і особливо у Львові, є, мабуть, важливим питанням для багатьох людей, які вирішили відвідати це місто

Львів у повній безпеці! Ресторани та паби в самому розпалі, люди сидять у садах кафе, сміються, п'ють каву і живуть!

Ресторани та паби Львова

Львівські ресторани порадують вас не лише цінами, а перш за все оригінальним дизайном. Місцеві ресторани та паби - це перлини, що стосується лейтмотивів та тематичного дизайну інтер’єру.

Хоча якщо ви просто хочете тихий ресторан у старовинному стилі, ви знайдете щось для себе прямо біля ринкової площі, бо вибір тут величезний, а ціни, як вже згадувалось, дуже помірні. А якщо ви хочете повернутися до старої львівської атмосфери та живої музики, чому б не піти до одного з двох кумпельських ресторанів, щоб випити пива та заспівати львівських хітів?