Будівництво великих будівель, доріг не обходиться без важкого обладнання, такого як екскаватори, бульдозери, крани. Однією з незамінних машин, що спеціалізується на будівельній галузі, є міні-екскаватор. Він чудово працює в місцях, де звичайний екскаватор не справляється через великі розміри. А послуги міні екскаватора у Львові доступні по ціні.

Використання міні-екскаваторів

Міні-екскаватори - це безцінні машини в будівельних роботах. Вони чудово працюють там, куди важке обладнання не може потрапити. Вони широко використовуються для монтажних, фундаментних та дренажних робіт. Завдяки компактним габаритам міні-екскаватори чудово підходять для розкопок для прокладання кабелів по міських вулицях та населених пунктах. Після встановлення відповідного обладнання ви можете використовувати його для завантаження сипучого матеріалу на самоскид. Міні-екскаватори - машини, пристосовані для роботи на легких ґрунтах. Оператор може робити розкопки для фундаменту односімейного будинку або для побутових очисних споруд. Обладнання ідеально підходить для викопування ставка в саду, а також для осушення дренажних канав. Вони також використовуються для прокладання силових, телефонних та оптичних волоконних кабелів.

Міні-екскаваторне обладнання

Міні-екскаватори в стандартній конфігурації можуть виконувати розкопки глибиною від 1,5 до 2 метрів. Багатофункціональність - це безсумнівна перевага цих машин. Вони використовуються не тільки для розкопок, але і для завантаження ґрунту на транспортний засіб. Компактний розмір (у багатьох моделей ширина не перевищує метр) також є важливою перевагою, оскільки машина може працювати всередині новозбудованого приміщення.

Підсумок

Міні-екскаватори - це машини, які можна віднести до групи екскаваторів. Їх експлуатаційна маса становить 6 тонн, що свідчить про високу потужність. Характерною особливістю є невеликі розміри - їх конструкція компактна. Міні-екскаватор, як і більшість машин цієї категорії, обладнаний поворотною кабіною, підключеною до механізму обертання стріли. Сучасні гідравлічні системи забезпечують їх високу продуктивність. Це доводить, що міні-екскаватори є універсальними машинами і ідеально підходять для будь-яких умов праці. Вони також характеризуються низькими експлуатаційними витратами та простотою транспортування.