Більше подорожувати, отримувати вищу заробітну плату та мати хороші умови праці – ось що ви отримуєте, обираючи працевлаштування в одній із європейських країн. Важливо обрати місце, де ви будете влаштовані офіційно, тоді всі ризики будуть зведені до мінімуму. Яку ж країну обрати для роботи за кордоном? На сьогоднішній день більшість українців влаштовує праця в Польщі. Це недалеко, вигідно, та є безліч пропозицій влаштуватися без знання мови. А це дуже важливий нюанс, адже влаштуватися десь у Австрії чи Швеції, не знаючи мову, непросто.

Віза Про - Робота в ПольщіВласне, є декілька питань, які ми пропонуємо розглянути. Перше – це вакансії на роботу в Польщі для жінок, для сімейних пар, також для чоловіків. Друге – це питання, до кого ж звернутися, аби отримати хороше місце. Третє – які документи потрібно подати, аби влаштуватися по контракту. Отже, якщо вас зацікавила робота в Польщі для українців, детальніше про всі нюанси ви можете дізнатися у представників Visa Pro, однієї з найкращих кадрових агенцій. А ми зорієнтуємо вас щодо основних питань, які стосуються працевлаштування та цікавлять більшість українців.

Обрання вакансії

робота в Польщі на ферміОдне з основних завдань – обрати, яка вакансія вам підходить. Найкраще обирати ту посаду, яка відповідає вашій кваліфікації. Є змога обрати й таку посаду, яка не потребує кваліфікації чи якихось особливих навичок. Наприклад, зараз багатьох цікавить робота в Польщі для сімейних пар на фермі. Дуже часто від роботодавців надходять запити на працівників по збору урожаю. Для сільськогосподарських робіт потрібно багато працівників, тому місце знайдеться для кожного охочого.

Багатьох цікавить питання оплати. Орієнтуйтеся на оплату в середньому 2,3 тис. злотих на місяць. Від 1,8 до 2 тис. злотих може оплачуватись робота в Польщі для жінок 2018, для чоловіків – в межах 2,3-3 тис. злотих. Мова йде про легальну працю. Тому не забувайте, що вам заздалегідь потрібно буде відкрити візу в Польщу, до того ж робочу.

Що потрібно для успішного працевлаштування?

Потрібно розуміти, наскільки велику роль відіграє трудовий договір. Він укладається між вами та вашим роботодавцем. З усіма питаннями щодо укладання такого документу краще звертатись до представників Віза Про. Тут для вас зможуть спочатку підібрати і роботу в Польщі для сімейних пар, для жінок, студентів або чоловіків. А далі будуть супроводжувати весь процес працевлаштування в Польщі. Це справді зручно, адже не потрібно переживати, що ви чогось не знаєте або щось неправильно зробите. До того ж, укладаючи трудовий договір, ви будете впевнені, що він складений правильно. А це уже важлива складова успіху.