Охорона власного житлового, офісного або виробничого приміщення - важливе завдання для власника. Далеко не завжди найм охоронців і покупка хороших якісних замків забезпечують стовідсоткову результативність. Сучасні електронні охоронні системи можуть показувати навіть кращі результати, тому що вони застраховані від людських помилок і показують тільки реальні факти. Придбати охоронні системи Аякс можна в магазині Mister 007.

Для чого потрібні електронні охоронні системи?

Сигналізація з центральним хабом і пультом управління - найпопулярніший набір для охорони власної території. З таким комплектом устаткування господар може управлятися самостійно, без допомоги фахівців. Монтаж також виконується легко. При проникненні зловмисників сигнал про це спрямовується не тільки власнику приміщення, але і на пульт охорони, що веде за собою моментальне реагування. Також в магазині можна придбати датчики руху, відкривання дверей, розбивання скла - кожен з них виконує свою функцію і допомагає створити досконалу систему захисту.

Сучасні автоматизовані системи дуже сильно відрізняються від устаткування минулих поколінь. Сильний вітер або переміщення тварин не будуть фіксуватися як небезпека, система від цього повністю захищена. А ось у разі реального проникнення сигнал буде відправлений моментально - часто одного цього буває достатньо для того щоб зловмисник кинув свою справу і втік. Підбір сигналізації або цілої охоронної системи підбирається виходячи з запитів клієнта, площі території і бюджету. При необхідності співробітник магазина підкаже найбільш підходящий варіант.

Чому саме Mister 007?

У магазині Mister 007 представлено тільки краще охоронне устаткування, яке працює максимально ефективно в сучасних умовах. Зручна система навігації дозволяє швидко підібрати і замовити оптимальний варіант захисту для будинку або офісу. Крім захисту від злому в магазині можна також придбати датчики диму і датчики протікання води, які зроблять будинок повністю безпечним і дозволять контролювати його стан навіть на відстані.