Проблему дефіциту будівельних матеріалів давно вирішено. У спеціалізованих торгівельних закладах зараз можна придбати все необхідне для будівництва та ремонту. Але, нажаль, товари не завжди відповідають належним стандартам. Цього не скажеш про магазин «Фенікс центр». Вся продукція, яка тут продається й виставлена на віртуальній вітрині, сертифікована, має якнайвищу якість та достатній термін придатності.

Вигідні пропозиції

Впевнитись у цьому зможе всякий бажаючий, скориставшись веб-адресою цього торгівельного онлайн-майданчику: fenixcentr.lviv.ua. Простий в користуванні електронний каталог, та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс всього сайту допоможе швидко знайти потрібні матеріали.

Щоб мати більш повну уяву про товар, кожна, представлена на віртуальній вітрині, позиція детально описана. Крім основних характеристик, вказано як краще використовувати той чи інший матеріал, рекомендуються попередні заходи перед застосуванням, та таке інше. У відповідних розділах каталогу можна знайти: загальнобудівельні матеріали, оздоблювальні, гіпсокартонні, тепло- та звукоізоляціонні, сухі суміші та все, що треба для покриття даху.

До того ж, завжди готові відповісти на різні запитання та порадити, що краще придбати у конкретному випадку уважні, досвідчені консультанти. Крім допомоги у підборі товарів, вони ще й порахують необхідні їх обсяги. Можливість здійснити зв’язок надається зручним для кожного покупця способом. Усі необхідні контактні дані вказано на сайті компанії, у відповідному його розділі.

Як замовити?

Зробити заявку на потрібні будівельні матеріали можна, перебуваючи на будь-якій відстані від «Фенікс центру». Пильні, відповідальні працівники дбайливо сформують замовлення та відправлять його за вказаною адресою. Можливий також самовивіз товару.

Що стосується оплати, то обирається найвигідніший саме для клієнта варіант. Це може бути готівка, он-лайн платіж, безготівковий розрахунок. Більш детальну інформацію про компанію, товари, їх оплату, доставку та багато іншого можна дізнатися на сайті підприємства.