Справжня суші-манія охопила зараз, мабуть увесь світ. Кулінарних справ майстри дивують поціновувачів цієї японської національної страви вправним приготуванням класичних варіантів та створюючи все нові вишукані шедеври. Розкішний асортимент пропонують і у ресторані Sushi Go.

До того ж, тут не тільки пригощають смачнючою їжею. Найсвіжіші суші приготують та ще й швидко доправлять за точно вказаною у онлайн-замовленні адресою. Святковий стіл буде яскравіти розкішним меню, що задовольнить апетити навіть найвибагливіших гурманів. А неймовірна вага суші-сетів дозволить пригостити ексклюзивними стравами всіх без винятку гостей.

Дізнатися про склад кожного блюда можна, скориставшись веб-сайтом закладу. У меню є не тільки повний перелік екзотичних наїдків. Кожна страва має яскраве зображення та детальний опис усіх складових інгредієнтів. Вказується вага та відповідна ціна за кожну порцію.

Як користуватися сервісом?

Зробити замовлення виявляється справою досить легкою. Достатньо зайти на веб-сайт закладу, переглянути чудові пропозиції вишуканих наїдків у електронному каталозі, відправити ті, що найбільше до віртуального кошика для покупок. Такі заявки також приймаються ще й телефоном. Його контактній номер можна дізнатися на тому ж сайті, у відповідному розділі.

Замовлення на доставку приймаються цілодобово та кожного дня без перерви та вихідних. Доставка здійснюється безкоштовно, якщо якнайкраще приготовлені суші будуть замовлені не менше ніж на 250 грн. Це у межах міста. За межами Львова мінімальне замовлення повинно коштувати не менше 600 грн. Оплата можлива кур’єрові в руки готівкою або ж в онлайн форматі, банківською картою чи переказом.

Замовляючи суші у Sushi Go, можна бути абсолютно впевненими у їх свіжості та бездоганних смакових якостях. А ще, користування онлайн сервісом, це однозначно вигідно та зручно, економно та комфортно. По-перше, не треба турбуватися і заздалегідь заготовлювати продукти, щоб накрити святковий стіл. По-друге, навіть коли гості з’являються раптово, не треба метушитися біля плити, достатньо зробити замовлення и почекати не більше 3-45 хвилин, як стіл буде сервірований якнайкраще.