Для ідентифікації конкретного закладу часто використовують не тільки бейджики, але і формений одяг. Щоб додати оригінальності іміджу співробітників, пропонується комп’ютерна вишивка на футболках у Львові, яка буде сприяти впізнаваності вашого бренду. Студія «33» приймає заявки на вишивку будь-якої складності, незалежно від кількості замовлення. Професійні дизайнери підприємства допоможуть розробити впізнаваний логотип, якщо у вас ще немає власної торгової марки або бренду.

Перевага онлайн-заявки

Для зручності користувачів, на офіційному порталі студії можна заповнити онлайн-заявку з невеликим коментарем і отримати миттєвий зворотний дзвінок, щоб проконсультуватися з фахівцем і уточнити замовлення. Завдяки наявності сучасного обладнання, машинна вишивка стала доступна для відтворення самих незвичайних і оригінальних малюнків. Вона точно передає контури необхідної вишивки та її колірну гаму. Вишивка однозначно прикрашає однотонний виріб, робить його сучасним, оригінальним і пізнаваним. Можна підібрати малюнок для конкретної події або індивідуального іміджу.

Хто замовляє машинну вишивку

В якості зразка для вишивки можна використовувати символіку на патріотичну тематику, назви музичних елементів, інструментів і груп, а також наносити назви брендів, торгових марок та назви компаній. Молодь використовує вишивку на футболках для створення романтичного образу, замовляючи парні елементи одягу. Крім того, спортивні клуби, шкільні та студентські команди можуть використовувати свою символіку для нанесення на спортивну форму.

Пріоритети компанії «33»

Перевагою студії «33» є наявність інноваційного обладнання, якісне виконання робіт будь-якої складності та дотримання термінів виконання замовлення. Підприємство пропонує широкий спектр послуг. Це вишивка логотипів та виготовлення різних нашивок на одяг, а також вишивка на халатах, туніках, сорочках і футболках, виготовлених з різного текстилю. Можна вишити малюнок на трикотажі, оксамиті, махрі і на органзі. Крім того, студія має обладнанням для виконання малюнка на кепках, сумках, куртках і футболках.