Барвисті пасма, стрічки, банти - пропозиції щодо прикрас для святкових зачісок з косами різноманітні. А коси - це хіт сезону. Як їх цікаво прикрасити?

Коси - це зачіска стара, як світ. Влітку це не тільки практично, але й тонко підкреслює жіночу красу. Вони модні для всіх поколінь, тому мами чи бабусі можуть навчити вас вигадливим плетінням. А сучасним перукарям є чим похвалитися - вони пропонують оригінальні зачіски з косами в головній ролі. Тому канекалон у Львові такий популярний.

У стилі кантрі

Найпростіший спосіб прикрасити косу - вплести кольорову стрічку. Це дуже просто - прикріпіть одну або кілька стрічок різного кольору на початку плетіння і складіть їх разом з пасмом волосся до кінця. Така зачіска може бути пов’язана із сільською ідилією, наприклад, дівчиною, яка пасе гусей, зафіксованою живописцем на малюнку. Щоб нівелювати ефект кантрі вибирайте сучасні спортивні аксесуари - бейсболку в неоновому кольорі, джинси з капюшоном тощо.

Пасма, які вам не доведеться фарбувати

У магазинах можна придбати багато спрею для фарбування волосся, ефект якого можна побачити відразу. Однак не потрібно піддавати волосся хімікатам. Все, що вам потрібно - запастися кольоровими пасмами штучного волосся. Ви можете вибрати колір, який вам найбільше підходить - від модного фіолетового та солодкого рожевого, темно-зеленого, прохолодного синього та двоколірних чорно-жовтих смуг у стилі панк. Оформлені таким чином, вони стануть оригінальною ідеєю для святкової стилізації. Виберіть класичний джинсовий піджак або куртку Ramones та футболку зі злегка рваним декольте - рок-стайлінг готовий.

Веселка афро

Ви хочете мати багато тонких кіс в африканському стилі? Немає проблем зробити волосся таким. Спробуйте також прикріпити готові штучні пасма і косички. Можна використовувати кілька різнокольорових пасм і змішати їх з власним волоссям, а потім заплести їх у десяток кіс. Ви можете вибрати стилізацію для спекотного дня для цієї зачіски: просту футболку з бретелями та спідницю з малюнком, а також шльопанці на товстій підошві.

Стиль хіпі

Ви вибрали довге квіткове плаття з тонкими бретелями, римські босоніжки з різнокольоровими помпонами та сумку з бахромою із замшею та цікавитеся, що робити з волоссям? Зробіть дві не надто товсті коси з боків, прикрашені одинарними намистинами. Ви отримаєте зачіску, що стосується стилю хіпі. Вибирайте намистини - найкращі будуть дерев’яні, адже у них великі отвори, скло чи бурштин також будуть працювати.