Citroen C3 Aircross виробляється в Сарагосі. Citroën C3 Aircross також має особливість, вироблену на заводі Opel Фігуеруелас. Він продає ті ж моделі, що й інший автомобіль, який, окрім того, що є конкурентом Citroën C3 Aircross, використовує ту ж платформу, що й Opel Crossland X., оскільки зовнішній вигляд та обладнання повністю різняться між обома моделями.

Двигуни Citroën C3 Aircross

Пропозиція гребних гвинтів Citroën C3 Aircross складається з трьох бензинових та дизельних двигунів. Усі двигуни нового покоління. У пропозиції бензину ми знаходимо трициліндровий 1,2-літровий рушій PureTech, доступний з потужністю 110 і 130 к.с. Всі вони пов'язані з системою Start/Stop і нагнітаються турбонагнітачем.

Механіка дизелів заснована на двигуні 1.5 BlueHDi, доступному у версії 110 або 120 к.с. Асортимент C3 Aircross допускає автоматичну трансмісію лише 6 коробок передач EAT6 у разі бензинового двигуна 130 л. та дизельного двигуна 120 к.с. Інші моторизації пов'язані з ручною зміною 6 відносин.

Враховуючи тодокамеру Citroen C3 Aircross, французька компанія, створивши більш складну і дорогу систему тяги 4x4, вирішила запропонувати електронну систему управління під назвою Grip Control. Ця система заснована на поліпшеному управлінні тяговим зусиллям і управлінні стабільністю для збільшення агару на поверхнях, що зміщуються, додатковому контролі в порівнянні з традиційною версією тяги в маренні, але з усіма можливими траєкторіями тракційної системи.

Оснащення Citroën C3 Aircross

Citroën C3 Aircross – це автомобіль, що пропонує безліч можливостей обладнання. Без збентеження всередині лінійки C3 Aircross важливо відзначити, що є великі відмінності в забезпеченості серій на рівні акабадо. Таким чином, в універсальних і базових моделях можна знайти такі елементи, як кондиціонер, як додаткове обладнання.

Якщо ми виберемо більш оснащену конфігурацію або додатковий вибір форми обладнання, ми зможемо знайти можливість встановлення монозонної системи кондиціювання повітря, проекційного дисплея, майстра мертвого кута, автоматичної системи паркування, сигналів автоматичної системи паркування, детектора жиру або мобільна зарядна система для меблів. Крім інформаційно-розважальної, наявність центрального комутатора має до 9 імпульсів та сумісність з Apple CarPlay/Android Auto.

З точки зору простору та придатності для життя Citroën C3 Aircross буде пропонувати метр з 410 літрами вантажного простору, додавши роздільну банкетну перегородку 60/40, яка дозволяє нахиляти відгуки як поздовжнє зміщення. Щоб зменшити навантаження або збільшити простір доступні для причалів. Citroën C3 Aircross з триколісним асистентом у найбільш просунутому положенні має 510 літрів палива.