Господарські товари сьогодні настільки поширені, що за своєю популярністю поступаються лише продуктам харчування. Їх важливість складно переоцінити, варто тільки подивитися навколо і ми зможемо побачити їх. У побуті необхідна маса речей, які допомагають створити затишну та комфортну атмосферу в домі.

Прибирання, приготування їжі - досить трудомісткі процеси, які можуть займати багато часу і сил. Торгова марка «Добра господарочка» змінить ваше уявлення про ведення домашнього господарства. Ми пропонуємо лінійку інноваційних товарів, виготовлених з якісних матеріалів. Наша продукція відома своєю універсальністю і зручністю у використанні. Всі вироби допомагають економити не тільки кошти, а й час, який може бути витрачено на домашні справи.

Невелика історія

Наш бренд почав своє існування з 2005 року. Саме з цього часу почалася співпраця з вітчизняним виробником «Бетта», який за роки спільної роботи зумів показати себе в якості надійного партнера.

Сьогодні ми активно розвиваємося і прагнемо до досконалості. Істотні зміни відбулися кілька років тому. З'явилися нові товарні позиції був проведений ребрендинг. Ми не зупиняємося на досягнутомуі продовжуємо розвиватися і розширювати свій асортимент.

Наша мета - створювати тільки потрібні інноваційні вироби для особистої гігієни та догляду за будинком, які не тільки полегшать побут, але і допоможуть створити комфорт навколо себе.

Ми змінимо ваше уявлення про повсякденні домашні справи і перетворимо їх у приємні клопоти.

Яку продукцію можна придбати на сайті торговельної марки?

Бренд «Добра господарочка» має багаторічний досвід роботи на ринку, на протязі всього періоду існування компанії, товарні категорії змінювалися і удосконалювалися. Сьогодні тут можна придбати наступні вироби:

  • приналежності для прибирання (а саме: пакети для сміття, господарські рукавички, скребки та губки, серветки);
  • для зберігання і приготування (в даному розділі можна знайти: пергамент для випічки, фольгу, харчову плівку, рукав для запікання, пакети для заморозки і зберігання);
  • аксесуари для санвузла (ванне приладдя);
  • засоби для індивідуального захисту;
  • товари для дому (зубочистки, термопакети, скатертини);
  • засоби по догляду за тваринами.

Ми розуміємо, що господарчими товарами всі користуються щодня, тому стежимо за всіма матеріалами, які використовуються в процесі виробництва. Всі вони повністю безпечні для людини.

Сьогодні наші губки, сміттєві пакети, пергамент для випічки і інші вироби можна знайти в невеликих магазинах, на ринку, в павільйонах і в інтернет-магазинах.

Чому покупці вибирають товари від українського бренду?

Ми не припиняємо працювати над створенням нової корисної для вашого будинку продукції, яка кардинально змінить концепцію домашнього господарства. Всіма виробами ми користуємося самостійно і рекомендуємо своїм близьким і друзям.

Нашими ключовими перевагами є:

  • контроль за всіма виробничими процесами і надання стабільно високого рівня якості;
  • широкий асортимент;
  • ексклюзивний дизайн;
  • використання тільки високоякісних матеріалів;
  • відповідність всім сучасним тенденціям;
  • доступна вартість.

Наш центральний офіс знаходиться в Києві по вулиці Болсуновських, 6, поверх 5, офіс 500. Більш детально про діяльність компанії ви зможете дізнатися на офіційному сайті www.dg.betta.ua. Умови співпраці можна обговорити за номером телефону (044) 594 6404, (044) 594 6405 або електронною поштою office@betta.ua.