В інтернет-магазині ви можете придбати чудовий подарунок у вигляді букету для вітання коханих дружин, майбутніх наречених, привабливих дівчат, рідних, близьких людей, подруг та друзів, колег по роботі, учителів, вихователів. Свіжі бутони стануть приємною несподіванкою для одержувачів жіночої та чоловічої статі.

Своєчасність вручення

Професійний сервіс доставки квітів у Львові http://lvov.flora24.com.ua/uk/ має достатній досвід у флористичній справі. Це відноситься, як до вибору, зберігання рослин, формування букетів, так і до вчасності привезення композицій у своєму первозданному, бездоганному вигляді. Для того, щоб вона була своєчасною, ми взяли в команду своїх кур'єрів, купили автомобіль з ізотермічним фургоном для нормалізації температури та рівня вологості при перевезенні рослин.

Наш сервіс співпрацює зі стаціонарним бутиком, що допомагає мати в розпорядженні свіжі рослини різних видів та кольорів імпортного та місцевого вирощування. Товарознавець магазину замовляє нові квіти для свого бутику і для служби доставки подарунків http://lvov.flora24.com.ua/uk/podarunky до Львова. Це правило відноситься також для закупки пакувальної продукції, декору, флористичної губки, тари. Адже всім відомо, що оптові закупівлі обходяться дешевше, ніж роздрібні. Тому клієнт може у любий час замовити букет, в склад якого входять чудові еквадорські, кенійські троянди, хризантеми різного кольору, ніжні тюльпани, яскраві альстромерії, гвоздики нових сортів та інші квіти.

Флористичне оформлення

Наші професійні флористи займаються професійним оформленням букетів на основі європейських та новітніх тенденцій та починань. Тому наші компоновки відрізняються від аранжувань класичного стилю початку століття. У нас можна замовити в Стрий http://stryy.flora24.com.ua/uk/ доставку квітів, зібраних професійними флористами, які підвищують свій рівень майстерності при проведенні бізнес-класів, конкурсів, презентацій. Вони застосовують у своїй діяльності різноманітний кольоровий картон, кальку, пакети із фольги. Незвичні аранжировки у Львові складаються у кошиках, картонних коробках, конусах з ручками, пластикових ємностях, дерев'яних, фанерних ящичках красивої форми. В цьому випадку стебла вставляються в спеціальну флористичну губку. Оазис живить рослини, створює для них своєрідний подіум. Через декілька днів його можна змочити водою. Замовляйте у нас доставку букетів по всьому Львову!