Робоче взуття в першу чергу призначене для захисту ніг працівника від травм. Крім того, воно повинно бути зручним, легким і адаптованим до сезону. Давайте поговоримо про те, як вибрати найкраще робоче взуття для літа. При цьому слід брати до уваги якість виготовлення, гнучкість, вагу і ціну. Кожна пара взуття, представлена на сайті компанії АНВІ ГРУП https://anvigroup.ua/ua/spetsodyag/, в більшій чи меншій мірі відповідає кожній з вищезгаданих характеристик та відрізняється відповідною якістю.

Літнє робоче взуття - яким воно повинно бути?

Варто враховувати три основних питання, а саме: захист від шкідливих факторів, пристосованість до сезону і комфорт носіння.

  • «Дихаючі» - це туфлі, які найкраще підходять для роботи в спекотні дні. Все залежить від того, скільки взуття має вентиляційних отворів. Виробники також використовують вентильовані устілки і навіть вентильовані підошви для підвищення повітропроникності.
  • Гнучкість - важливо, щоб взуття легко згиналося. Це залежить від устілки, типу підошви і навіть матеріалу, використаного для створення верхньої частини. Взуття, оснащене захистною устілкою, буде набагато менш гнучким, ніж модель без устілки. Гнучке взуття гарантує свободу для ніг.
  • Легкість і зручність - зазвичай літнє робоче взуття легке, але є і більш важкі моделі, оснащені, наприклад, сталевими захисними елементами. Легкість взуття значно поліпшить комфорт. Хороша якість зазвичай поєднується із зручністю носіння, тому цей параметр варто враховувати при виборі.
  • Без металу - металеві деталі краще тримають температуру. Взуття, оснащене металевими носками і устілками, нагрівається в спекотні дні, що підвищує температуру всередині. Тому варто вибирати модель, в якій захисні елементи виконані з альтернативних матеріалів.

Будь-який спеціалізований магазин може запропонувати своїм покупцям різні види робочого взуття. Воно призначене для використання на роботі, тобто там, де необхідно забезпечити належний захист ніг. Щоб робоче взуття було дійсно ефективним, воно повинно мати відповідну конструкцію.