Сон - важлива складова здоров'я людини, його гарного самопочуття та в цілому якості життя. Поганий нічний сон прямий шлях до нездоров’я й недоброго самопочуття протягом наступного дня, а з часом - розвитку хвороб як емоційного, так і фізіологічного характеру.

Одною з перших умов для якісного здорового сну є облаштування кімнати, зокрема хороше ліжко. Інтер'єр спальні повинен бути таким, що розташовує до сну, заспокоює нервову систему, створює розслаблюючу атмосферу. Ще один важливий чинник - зручне ліжко як предмет меблів, також повинно гармонійно вписуватися в загальний інтер'єр.

М'які та дерев'яні ліжка від фабрики Вудсофт - можна сміливо заявити – це ідеальне рішення для спальні. На фабриці виготовляються вироби м'які з підставою з натурального дерева. Високі тай низькі підголовья, красиві витончені ніжки, м'які оббивні тканини різних відтінків - все це становить великий асортимент мебельного спального товару, в якому обов'язково знайдеться варіант для будь-якого інтер'єрного рішення.

Вибираючи ліжко слід продумати заздалегідь кілька нюансів. Наприклад, кількість та зріст кожної людини, для кого призначени ці меблі, обсяг приміщення, розмір, виділений під спальне місце. До росту найвищої людини слід додати 10-15 см, щоб сон надалі був комфортним й безпечним, ніякі частини тіла не повинні звисати з матраца, змушувати людину підгинати ноги, згортатися «клубочком», займати незручні положення.

Для вибору ідеальної ширини ліжка експерти в даних питаннях радять виміряти відстань між двома розкинутими за головою ліктями під час лежання. Для повної зручності лікті не повинні виступати за межі матраца.

Й останнє, матеріал виготовлення ліжка. Натуральне дерево, без хімічних просочень і клеїв - правильний та здоровий вибір. Більш того, таке ліжко прослужить набагато довше, буде сприяти здоровому сну і хорошому самопочуттю.