Однією з найпопулярніших активних ігор на природі є лазертаг, який на відміну від пейнтболу не використовує кульки з фарбою. У цій цікавій грі застосовується спеціальна сенсорна зброя з лазерним прицілом, яка повністю безпечна і не завдає травм. Спортивний лазертаг у Львові користується великим попитом в клубі активного відпочинку не тільки серед дітей, але і дорослих.

Відмінні риси і правила лазертаг

Незважаючи на те, що лазертаг є однією з різновидів пейнтболу, вона має свої відмінні риси. Наприклад, можна грати в будь-якому зручному одязі, і не орендувати важке обмундирування, як у пейнтболі. Кожному учаснику видається зброя з лазерним прицілом і одягається на голову сенсорна пов'язка.

Правила гри лазертаг прості і зрозумілі, навіть дитині, тому грати можна, починаючи з шести років. На відміну від пейнтболу в цій грі не використовуються кульки з фарбою, тому виключається випадкове отримання травм від пострілів. На вибір командам пропонується велика різноманітність сценаріїв (історичні події, сюжет комп'ютерної гри та ін.).

Лазертаг - це дійсно цікава, захоплююча і активна гра, яка подарує масу позитивних емоцій, адреналіну і гарного настрою. Можна весело провести час з друзями, насолодитися азартною грою на свіжому повітрі на упорядкованому майданчику спортивного клубу Львова.

Командний дух, який об'єднує людей для досягнення спільної мети, покладено в основу цієї гри. Це відмінна ідея для корпоративу або активного дозвілля з друзями. Для гри необхідно поділитися на дві команди по 5-6 чоловік у кожній, вибрати сценарій і визначитися з правилами.

Особливості дитячого пейнтболу в Львові

Дитячий пейнтбол в клубі відпочинку у Львові користується великою популярністю серед дітей, починаючи з шести років. Особливістю дитячого варіанту гри є спрощені правила, тематичні сценарії і безпечні майданчики, а також постійний супровід інструктора.

Для дітей пропонується спеціальне вдосконалене обмундирування європейського зразка, яке повністю захищає голову і тіло від випадкового отримання травм. До головних причин зіграти в дитячий пейнтбол відноситься наступне:

  • цікаво;
  • безпечно;
  • позитивні емоції і азарт;
  • проведення часу на свіжому повітрі.

Перед початком гри проводиться детальний інструктаж і перевірка обмундирування, тому гарантується безпека. Цікаве і активне проведення часу в команді піде на користь дітям, які навчаться уважності, підтримки, влучності і швидкості реакції.

Маленькі учасники пейнтболу повністю захищені, у них є захисний шолом, маска і спеціальне обмундирування. Тому батьки можуть бути повністю впевнені в безпеці гри. Дитячий пейнтбол - це прекрасна ідея для святкування дня народження на природі, а отримання азарту та адреналіну гарантується. У спортивному клубі активного відпочинку у Львові можна відпочити в упорядкованій альтанці, поки діти будуть грати в пейнтбол.