Мода приготувала на теплі періоди року массу різноманітних прикрас, здатних підкреслити вигляд найстильніших модниць. На піку моди виявилися такі намиста, які можна охарактеризувати масивними і багатошаровими. Серед них якісно виділяються прекрасні авторські намиста, асортимет яких просто вражає.

Масивна біжутерія є одним з провідних напрямків серед модних доповнень до вбрання. Відповідно дані прикраси мають пристойну вагу. До модних прикрас сьогодні відносяться облягаючі намиста, широкі кільця і ​​браслети. Такі вироби виготовлені в основному з металів.

Одним з провідних напрямків сезону стали дерев'яні намиста абстрактної форми, які набирають популярність. Не поступаються в популярності плоди праць любителів плести з бісеру. Рябіють різними кольорами вироби, що здатні внести в гардероб барвисте розмаїття. А металеві аксесуари у вигляді браслетів і ланцюгів, намист і кілець в розмаїтті текстурних поєднань легко проникли в нові колекції.

З представленої в новому сезоні біжутерії великий ріст популярності набрали намиста

Вони здатні знайти оптимальне поєднання в стилі, підкреслити образ модниці і її витонченість. Основний вибір сьогодні впав на товсті і великі намиста, при цьому шокуючі поєднанням в собі масивності і краси. Нерідко в сучасній моді зустрічаються і тонкі, витончені намиста.

Серед кілець сьогодні популярні вироби з пластика і каменів, металу і дерева. Мода диктує попит як на мініатюрні і акуратні колечка, так і на великі кільця і ​​персні.

Масивні ланцюги легко проникли в нову колекцію. У той же час великою популярністю користуються тонкі ланцюжки з кулонами. Сезон радує різноманітністю кольорів.

Чи не поступляться в різноманітті і незвичайності дизайну такі аксесуари, як брошки? На сьогоднішній день вони можуть використовуватися не тільки для прикраси одягу. У списку модних прикрас виявилися і намиста з різноманітних матеріалів: текстилю, металу, пластику. Вони готові порадувати модниць різноманіттям кольорів і дизайнів. Різних кольорів, фактур і форм вони вже рясніють на сторінках моди, яка пропонує великий вибір прикрас, як у кольоровому варіанті, так і в геометричному стилі.

Саме час згадати про кліпси. Сьогодні вони порадують незвичайними формами і габаритами.

Не варто забувати про прикраси для волосся у вигляді великих шпильок, затискачів, обідків і бантів. При правильно підібраному поєднанні такі прикраси зможуть не тільки доповнити зачіску, а й створити стильний образ.

Багатошаровість прикрас представлена вже підібраними готовими комбінованими наборами

Таким чином, завдання модниць по підбору аксесуарів спростилося. При виборі аксесуарів варто враховувати модель і колірну гамму наряду, індивідуальний характер, будову фігури і зовнішності особистості. У поєднанні одягу і модних в новому сезоні аксесуарів важливо не переборщити з прикрасами. Варто пам'ятати, що масивні предмети біжутерії вимагають уважного підбору для доречного і привабливого відображення образу їхніх власників. Вони підходять не до всіх типів одягу. Забагато прикрас можуть зіпсувати загальний вигляд. Слід бути уважним при визначенні кількості прикрас, помірність підкреслює хороший смак і стиль.

При запропонованому модою асортименті аксесуарів у кожної модниці є можливість підібрати стильні штучки собі до душі і по стилю.