свет, электричество31 жовтня у місті Львові заплановані відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють на Гарячій лінії міста.

  • З 9.00 до 17.00 без електроенергії у місті Львові будуть вулиці: Ніжинська, Репіна, Крипякевича, Чернеча Гора.
  • З 9.00 до 17.00 без електроенергії у місті Винники будуть вулиці: Франка, Берегова, Шептицьких, Грушевського, Мирна, Довбуша, Хорунжицької, Коротка, Хоткевича, Стефаника, Забава, Полуботка, Козацька, Гонти, Долинна, Джерельна, Гайдамацька, Спортова, Шашкевича, Шевченка, Ломоносова, Сонячна, Джерельна, Хмельницького.

Оперативна інформація про час відновлення електропостачання — на веб-сайті "Львівобленерго" у веб-чаті та у розділі "Чому немає світла". 


31 октября во Львове запланированы отключения электроэнергии для проведения ремонтных работ. Об этом сообщается на Горячей линии города.

  • С 9.00 до 17.00 без электроэнергии во Львове будут улицы: Нежинская, Репина, Крипякевича, Монашеская Гора.
  • С 9.00 до 17.00 без электроэнергии в городе Винники будут улицы: Франко, Береговая, Шептицких, Грушевского, Мирная, Довбуша, Хорунжицкой, Короткая, Хоткевича, Стефаника, Забава, Полуботка, Казацкая, Гонты, Долинная, Родниковая, Гайдамака, Спортовая, Шашкевича, Шевченко, Ломоносова, Солнечная, Родниковая, Хмельницкого.

Оперативная информация о восстановлении электроснабжения - на сайте "Львовоблэнерго" в веб-чате и в разделе "Почему нет света".