подземный переход, Стрыйская, ремонтУ підземному переході на перехресті вул. Стрийська, 45 – В. Великого на Сихові облаштовують водовідведення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, у підземному переході на перехресті вул. Стрийська, 45 – вул. В. Великого розпочато ремонтні роботи з встановлення водовідведення та продовження освітлення.

"Сихівська районна адміністрація нещодавно офіційно отримала на баланс цей підземний пішохідний перехід. На зекономлені кошти адміністрації ми цього тижня розпочали роботи з встановлення водовідведення. Адже першочергове завдання – щоб перехід не затоплювало водою. Для цих робіт замовили машину для промивки наявних у переході труб. Коли їх промиємо, побачимо стан труб і розумітимемо, як діяти далі. Також підземний перехід не повністю освітлений, тому будемо облаштовувати освітлення", - розповів в.о. голови Сихівської райадминистрации Володимир Івасюк.

За його словами, на ремонт підземного переходу на перехресті вул. Стрийська, 45 – вул. В.Великого передбачено виділити з міського бюджету 450 тис. грн. Коли будуть виділені кошти, адміністрація замовить проект капітального ремонту підземного переходу, відповідно до якого буде виконано ремонт.


В подземном переходе на перекрестке ул. Стрыйская, 45 - В. Великого на Сыхове обустраивают водоотведение. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в Сыховский районной администрации, в подземном переходе на перекрестке ул. Стрыйская, 45 - ул. В. Великого начаты ремонтные работы по установке водоотведения и продолжения освещения.

"Сыховская районная администрация недавно официально получила на баланс этот подземный пешеходный переход. На сэкономленные средства администрации мы на этой неделе начали работы по установке водоотведения. Ведь первоочередная задача - чтобы переход не затапливало водой. Для этих работ заказали машину для промывки имеющихся в переходе труб. Когда их промоем, увидим состояние труб и будем понимать, как действовать дальше. Также подземный переход не полностью освещен, поэтому будем обустраивать освещение", - рассказал и.о. председателя Сыховской райадминистрации Владимир Ивасюк.

По его словам, на ремонт подземного перехода на перекрестке ул. Стрыйская, 45 - ул. В. Великого предусмотрено выделить из городского бюджета 450 тыс. грн. Когда будут выделены средства, администрация закажет проект капитального ремонта подземного перехода, согласно которому будет выполнен ремонт.