рынок, многоэтажки, строительствоНа місці базару біля стадіону "Україна" збудують одинадцять багатоповерхівок. Про це повідомляє ZAXID.NET

На вул. Липова Алея біля стадіону "Україна" збудують новий житлово-офісний квартал, що складатиметься з восьми житлових і трьох офісних багатоповерхівок різної висоти. Відповідний детальний план території (ДПТ) 24 липня опублікували на сайті Львівської міської ради. ДПТ розробили згідно з рішенням виконкому Львівської міської ради у відповідь на звернення компанії, яка належить адвокату депутата Львівської міської ради та бізнесмена Григорія Козловського.

Йдеться про територію площею 2,08 га між стадіоном Україна та Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром ("Чорнобильська лікарня"). Зараз на цій території є недіючий критий ринок, його планують знести.

Згідно з матеріалами ДПТ, замість ринку збудують вісім багатоквартирних житлових будинків з вбудованим дитсадком в одному з них, а також три офісні будівлі та дві будівлі громадського призначення (ймовірно магазини). Висота житлових будинків висотою від 4 до 18 поверхів (висота найвищого будинку не повинна перевищувати 72,3 м), висота трьох офісних будівель не вказана. У житлових будинках загалом буде 776 квартир – переважно однокімнатні та двокімнатні. Усі будинки матимуть підземний паркінг та гостьові парковки.

Громадське слухання цього ДПТ відбудеться 5 серпня у приміщенні Личаківської районної адміністрації. Початок о 18:00.

e573d55bfabd7367c2abe658d55c634b.jpg


На месте рынка возле стадиона "Украина" построят одиннадцать многоэтажек. Об этом сообщает ZAXID.NET

На ул. Липовая Аллея возле стадиона "Украина" построят новый жилищно-офисный квартал, состоящий из восьми жилых и трех офисных многоэтажек разной высоты. Соответствующий детальный план территории (ДПТ) 24 июля опубликовали на сайте Львовского городского совета. ДПТ разработали согласно решению исполкома Львовского городского совета в ответ на обращение компании, принадлежащей адвокату депутата Львовского городского совета и бизнесмена Григория Козловского.

Речь идет о территории площадью 2,08 га между стадионом Украины и Западноукраинским специализированным детским медицинским центром ("Чернобыльская больница"). Сейчас на этой территории недействующий крытый рынок, его планируют снести.

Согласно материалам ДПТ, вместо рынка построят восемь многоквартирных жилых домов со встроенным детсадом в одном из них, а также три офисных здания и два здания общественного назначения (вероятно, магазины). Высота жилых домов высотой от 4 до 18 этажей (высота самого высокого здания не должна превышать 72,3 м), высота трех офисных зданий не указана. В жилых домах вообще будет 776 квартир - преимущественно однокомнатные и двухкомнатные. Все дома будут иметь подземный паркинг и гостевые парковки.

Общественное слушание этого ДПТ состоится 5 августа в помещении Лычаковской районной администрации. Начало в 18:00.