боевик, ЛНР, СИЗО, СеменченкоЗатриманий командир бойовиків так званої ЛНР зараз у Львівському СІЗО та дає свідчення. Про це повідомляє ТСН.

Громадянин України, який два роки відповідав за забезпечення боєприпасами підрозділу так званої армії ЛНР, заявив після затримання, що готовий дати свідчення в міжнародному суді Гааги.

За цим бойовиком українська контрозвідка СБУ слідкувала два роки і затримала, щойно він прибув на підконтрольну Україні територію. У бригаді так званої Народної міліції ЛНР "гвардії капітан" Сергій Семенченко як тимчасово виконуючий обов’язки начальника служби РАО в/ч Л-73438 координував прийом російської зброї та видачу її бойовикам. Тепер у СІЗО бойовик охоче розповідає про все в так званій "армії ЛНР" і впізнає на фото і відео інших високопоставлених бойовиків. Також називає імена їх російських командирів на Донбасі.

Затриманого бойовика доправили до Львова, де щодо нього триває кримінальне розслідування. Галицький суд затримав його на два місяці.


Задержанный командир боевиков так называемой ЛНР сейчас во Львовском СИЗО и дает показания. Об этом сообщает ТСН.

Гражданин Украины, который два года отвечал за обеспечение боеприпасами подразделения так называемой армии ЛНР, заявил после задержания, что готов дать показания в международном суде Гааги.

За этим боевиком Украинской контрразведки СБУ следила два года и задержала, как только он прибыл на подконтрольную Украине территорию. В бригаде так называемой Народной милиции ЛНР "гвардии капитан" Сергей Семенченко как временно исполняющий обязанности начальника службы РАО в/ч Л-73438 координировал прием российского оружия и выдачу ее боевикам. Теперь в СИЗО боевик охотно рассказывает обо всем в так называемой "армии ЛНР" и узнает на фото и видео других высокопоставленных боевиков. Также называет имена их российских командиров на Донбассе.

Задержанного боевика доставили во Львов, где в отношении него продолжается уголовное расследование. Галицкий суд Львова задержал его на два месяца. ​