Тернопольская, перекрытаСьогодні ввечері буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Тернопільській. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, сьогодні, 31 березня, з 22.00 і до 06.00 1 квітня буде перекрито рух транспорта на вул. Тернопільській (біля будинку на вул. Угорська,2).

Перекриття руху транспортних засобів на вул. Тернопільській зумовлене ремонтними роботами по заміні теплових мереж. Роботи виконує ЛМКП “Львівтеплоенерго”.


Сегодня вечером будет перекрыто движение на ул. Тернопольской. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как уточнили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, сегодня, 31 марта, с 22.00 и до 06.00 1 апреля будет перекрыто движение транспорта по ул. Тернопольской (у дома на ул. Угорская, 2).

Перекрытие движения транспортных средств по ул. Тернопольской обусловлено ремонтными работами по замене тепловых сетей. Работы выполняет ЛГКП "Львовтеплоэнерго".