газ, отравление, ребенокУ Львові, на вулиці Боберського чадним газом отруїлася 10-річна дівчинка. Дитина у лікарні. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

29 жовтня, близько 18:30 у м. Львові, в квартирі на вул. Боберського, 19, отруїлася, ймовірно, чадним газом місцева мешканка 2009 року народження. Потерпіла у стані середнього ступеня важкості госпіталізована у МДКЛ.

Квартира обладнана 2-х функційним газовим котлом ПГ-4. Працівники ПАТ “Львівгаз” тимчасово припинили газопостачання до квартири.

Обставини події встановлюються.


Во Львове, на улице Боберского угарным газом отравилась 10-летняя девочка. Ребенок в больнице. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

29 октября, около 18:30 в пгт. Львове, в квартире на ул. Боберского, 19 отравилась, вероятно, угарным газом местная жительница 2009 года рождения. Потерпевшая в состоянии средней степени тяжести госпитализирован в ГДКЛ.

Квартира оборудована 2-х функциональным газовым котлом ПГ-4. Работники ОАО "Львовгаз" временно прекратили газоснабжение в квартиру.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.