дезертир, судНа Львівщині мобілізований отримав строк за дезертирство. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Працівник ТзОВ "Львівхолод" був мобілізований у серпні 2014 року Галицько-Франківським ОРВК Львівської області. Наказом командира військової яворівської частини - польова пошта В4680 був зарахований на посаду номера обслуги 1 мінометного взводу мінометної батареї 4 механізованого батальйону. Але через півроку самовільно покинув частину та для подальшого проходження військової служби не повернувся. В судовому засіданні обвинувачений пояснив, що весь цей час він допомагав своїй хворій матері.

Яворівський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.408 КК України, та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком два роки. Проте звільнив від відбування призначеного з випробуванням на рік.


На Львовщине мобилизованный получил срок за дезертирство. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Работник ООО "Львовхолод" был мобилизован в августе 2014 года Галицко-Франковский ОРВК Львовской области. Приказом командира воинской яворивской части - полевая почта В4680 был зачислен на должность номера расчета 1 минометного взвода минометной батареи 4 механизированного батальона. Но через полгода самовольно покинул часть и для дальнейшего прохождения военной службы не вернулся. В судебном заседании обвиняемый пояснил, что все это время он помогал своей больной матери.

Яворовский районный суд Львовской области признал мужчину виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.408 УК Украины, и назначил ему наказание в виде лишения свободы сроком два года. Однако освободил от отбывания назначенного с испытанием на год.