Трамваи, Электрон, ЛьвовэлектротрансДо кінця жовтня "Львівелектротранс" отримає нові трамваї Electron T3L441.

Про це повідомляє Львівська міськрада. Контракт на поставку трамваїв підписаний за результатами двохетапного міжнародного тендеру, проведеного за правилами закупівель Європейського банку реконструкції та розвитку.

Загальна вартість контракту - 6,907 млн.євро.

Джерелами фінансування є кредитні кошти ЄБРР, субвенція з державного бюджету і місцевий внесок. Зараз ЛКП "Львівелектротранс" прийняло від виробника чотири трамвайних вагона, ще два проходять процедуру тестування.

Сьомий трамвай надійде на підприємство до кінця жовтня 2016 року. Після завершення процедури прийому і введення в експлуатацію ці трамваї курсуватимуть на новій трамвайній лінії на Сихів.


К концу октября "Львовэлектротранс" получит новые трамваи Electron T3L441.

Об этом сообщает Львовский горсовет. Контракт на поставку трамваев подписан по результатам двухэтапного международного тендера, проведенного по правилам закупок Европейского банка реконструкции и развития.

Общая стоимость контракта - 6,907 млн.евро.

Источниками финансирования являются кредитные средства ЕБРР, субвенция из государственного бюджета и местный вклад. Сейчас ЛКП "Львовэлектротранс" приняло от производителя четыре трамвайных вагона, еще два проходят процедуру тестирования.

Седьмой трамвай поступит на предприятие до конца октября 2016 года. После завершения процедуры приема и ввода в эксплуатацию эти трамваи будут курсировать на новой трамвайной линии на Сихов.