канализацияЗавершується каналізування вулиць Лодія та Наступальної і заміна водопроводу на вул. Наступальній і ген. Кравса. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

За даними депутата ЛМР Юрія Кужелюка, розроблено проект каналізування цілого мікрорайону між вулицями Тарасівська та Тракт Глинянський. У відповідності до проекту, перша черга згідно з рельєфом місцевості виглядатиме наступним чином. Основний каналізаційний колектор пройде  Трактом Глинянським, вулицями Наступальній, Лодія і далі до колектора, збудованого агрофірмою "Провесінь" на території котеджного містечка. Цей колектор під’єднуватиметься до КНС, яка є у власності фірми. Після цього до колектора підключатимуться вулиці Курінна, Поетична, ген. Кравса та Залісна.

Прокладка колектора на вулицях Лодія та Наступальній і підведення його до точки стику на території містечка повинно закінчитися цього року. Прокладка на вул. Тракт Глинянський запланована на наступний рік. Окрім цього, необхідно перекласти Золочівський магістральний водогін також на вул. Тракт Глинянський і таким чином ліквідувати аварійну ситуацію в мікрорайоні. Вирішення цих завдань потребуватиме значних капіталовкладень з бюджету міста. Також для введення в дію каналізаційного колектора агрофірма "Провесінь", згідно з домовленістю, покладе близько 200 м колектора на своїй території для з’єднання з КНС.

"Тепер роботи з каналізування на всій довжині вул. Лодія закінчені. Частина вулиці була заасфальтована минулого року. Зараз ведуться роботи з завершення асфальтування і вулиця буде готова до експлуатації", - розповів Юрій Кужелюк.


Завершается канализации улиц Лодия и Наступательной и замена водопровода на ул. Наступательной и Ген. Кравса. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

По данным депутата Львовского горсовета Юрия Кужелюка, разработан проект канализации целого микрорайона между улицами Тарасовская и Тракт Глинянский. В соответствии с проектом, первая очередь по рельефу местности будет выглядеть следующим образом. Основной канализационный коллектор пройдет по Тракту Глинянскому, улицам Наступательной, Лодия и дальше к коллектору, построенному Агрофирма "Провесинь" на территории коттеджного городка. Этот коллектор будет подсоединяться к КНС, которая находится в собственности компании. После этого к коллектору подключатся улице Куренная, Поэтическая, Ген. Кравса и Залесная.

Прокладка коллектора на улицах Лодия и Наступательная и подведение его к точке стыка на территории города должно закончиться в этом году. Прокладка на ул. Тракт Глинянский запланирована на следующий год. Кроме этого, необходимо переложить Золочевский магистральный водопровод также на ул. Тракт Глинянский и таким образом ликвидировать аварийную ситуацию в микрорайоне. Решение этих задач потребует значительных капиталовложений из бюджета города. Также для введения в действие канализационного коллектора агрофирма "Провесинь", согласно договоренности, положит около 200 м коллектора на своей территории для соединения с КНС.

"Теперь работы по канализации на всем протяжении ул. Лодия закончены. Часть улицы была заасфальтирована в прошлом году. Сейчас ведутся работы по завершению асфальтирования и улица будет готова к эксплуатации", - рассказал Юрий Кужелюк.