конопля, гаражВ Кам’янка-Бузькому районі поліцейські викрили зловмисника, який вирощував у гаражі коноплю. Також поліцейські вилучили у зловмисника відро, наповнене подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Кам’янка-Бузького відділу поліції 26 липня провели санкціонований обшук у домогосподарстві 33-річного мешканця одного з селищ району.

Поліцейські виявили в гаражі рослини конопель, які чоловік вирощував при штучному освітленні та вентиляції, а також відро, наповнене подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на канабіс. Нарковмісні рослини та речовину вилучено та скеровано на експертне  дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель). Санкція статті передбачає покарання - включно до трьох років обмеження волі.

Проводиться досудове розслідування.

af5ef16441979b5d10845cf5a27fa9f5.jpg


В Каменка-Бугском районе полицейские разоблачили злоумышленника, который выращивал в гараже коноплю. Также полицейские изъяли у злоумышленника ведро, наполненное измельченным веществом растительного происхождения, похожим на каннабис. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Каменка-Бугского отдела полиции 26 июля провели санкционированный обыск в домовладении 33-летнего жителя одного из поселков района.

Полицейские обнаружили в гараже растения конопли, которые человек выращивал при искусственном освещении и вентиляции, а также ведро, наполненное измельченным веществом растительного происхождения, похожим на каннабис. Наркосодержащие растения и вещество изъято и направлено на экспертное исследование.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.310 Уголовного кодекса Украины (посев или выращивание снотворного мака или конопли). Санкция статьи предусматривает наказание - вплоть до трех лет ограничения свободы.

Проводится досудебное расследование.