ДТП, Перемышляни, мотоблокВ Перемишлянах 29 липня легковий автомобіль Skoda Octavia налетів на мотоблок ZUBR, водій якого загинув на місці. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

28 липня о 18:00 в м. Перемишляни на вул. Галицькій 39-річний водій легкового автомобіля Skoda Octavia, житель с. Липівка, Рогатинського району, Івано-Франківської області скоїв наїзд на мотоблок ZUBR під керуванням місцевого жителя, 1950 року народження, внаслідок якого останній загинув на місці події. Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Проводиться дослідча перевірка.


В Перемышлянах 29 июля легковой автомобиль Skoda Octavia налетел на мотоблок ZUBR, водитель которого погиб на месте. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

28 июля в 18:00 в г. Перемышляны на ул. Галицкой 39-летний водитель легкового автомобиля Skoda Octavia, житель с. Липовка, Рогатинского района Ивано-Франковской области совершил наезд на мотоблок ZUBR под управлением местного жителя, 1950 года рождения, в результате которого последний погиб на месте происшествия. Неудовлетворительные дорожные условия, которые могли стать непосредственной или сопутствующей причиной совершения дорожно-транспортного происшествия, не обнаружены. Проводится доследственная проверка.