автомобиль, мужВ Бориславі жінка заволоділа транспортним засобом, який колись їй належав та який продав її чоловік. Працівники поліції встановлюють обставини правопорушення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Бориславське відділення поліції звернувся за допомогою 40-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що 26 травня близько 13.00 невідома особа заволоділа його автомобілем Volkswagen Golf 3, який він залишив на вулиці Міцкевича.

Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетна 41-річна жителька міста Дрогобич, попередня власниця транспортного засобу. Встановлено, що її чоловік продав Volkswagen Golf, не поставивши до відома дружину. Перебуваючи у Бориславі, жінка випадково побачила автомобіль, вирішила, що його було викрадено та, маючи другу пару ключів, поїхала автомобілем додому.

Наразі вчинок жінки попередньо кваліфіковано за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Проводиться досудове розслідування, встановлюються обставини події.


В Бориславе женщина завладела транспортным средством, который некогда ей принадлежал и который продал ее муж. Работники полиции устанавливают обстоятельства правонарушения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Бориславское отделение полиции обратился за помощью 40-летний местный житель. Мужчина сообщил, что 26 мая около 13.00 неизвестный завладел его автомобилем Volkswagen Golf 3, который он оставил на улице Мицкевича.

Правоохранители установили, что к совершению правонарушения причастна 41-летняя жительница города Дрогобыч, предыдущая владелица транспортного средства. Установлено, что ее муж продал Volkswagen Golf, не поставив в известность жену. Находясь в Бориславе, женщина случайно увидела автомобиль, решила, что он был похищен и, имея вторую пару ключей, поехала домой на автомобиле.

Сейчас поступок женщины предварительно квалифицированы по ч.1 ст.289 Уголовного кодекса Украины (незаконное завладение транспортным средством). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок от трех до пяти лет. Проводится досудебное расследование, устанавливаются обстоятельства происшествия.