газ, угорела, девушкаНа вул. Залізнична у Львові 19-річна дівчина отруїлася чадним газом. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

29 листопада о 00:05 у в м. Львів по вул. Залізнична 14а, отруїлася, ймовірно, чадним газом місцева мешканка 2000 року народження. В стані середнього ступеня важкості її госпіталізовано в Львівську ОКЛ.

Квартира обладнана газовою колонкою. Працівники ВАТ "Львівгаз" припинили подачу газопостачання до газової колонки. Обставини події встановлюються.


На ул. Железнодорожная во Львове 19-летняя девушка отравилась угарным газом. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

29 ноября в 00:05 в в г. Львов по ул. Железнодорожная 14а, отравилась, вероятно, угарным газом местная жительница 2000 года рождения. В состоянии средней степени тяжести она госпитализирована во Львовскую ОКБ.

Квартира оборудована газовой колонкой. Работники ОАО "Львовгаз" прекратили подачу газа в газовой колонки. Обстоятельства происшествия устанавливаются.