взрыв газа, улица Росколаны, ЛьвовУ Залізничному районі Львова на першому поверсі десятиповерхового житлового будинку стався вибух природного газу. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

28 липня о 22:21 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Роксоляни, (Залізничний район), на першому поверсі десятиповерхового житлового будинку. Попередньо встановлено, що стався вибух газоповітряної суміші природного газу без подальшого горіння.

Внаслідок вибуху травмовано власницю квартири, 1946 року народження, яку з термічними опіками обличчя та руки госпіталізовано у 8-му міську клінічну лікарню. Вибуховою хвилею вибито вікно на кухні, яке виходило на балкон та вікно на балконі. Пошкодження несучих елементів будинку немає.

Обставини події з’ясовуються.


В Железнодорожном районе Львова на первом этаже десятиэтажного жилого дома произошел взрыв природного газа. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

28 июля в 22:21 поступило сообщение о пожаре в г. Львове по ул. Роксоланы, (Железнодорожный район), на первом этаже десятиэтажного жилого дома. Предварительно установлено, что произошел взрыв газовоздушной смеси природного газа без последующего горения.

В результате взрыва травмирована хозяйка квартиры, 1946 года, которую с термическими ожогами лица и рук госпитализирована в 8-м городскую клиническую больницу. Взрывной волной выбиты окна на кухне, выходившее на балкон и окно на балконе. Повреждения несущих элементов здания нет.

Обстоятельства происшествия выясняются.