петиция, ремонт, тротуарыНа сайті Єдиної системи місцевих петиції львів'яни голосують за ремонт тротуарів на вул.Братів Міхновських. 

Як зазначає автор петиції Алла Зайцева, стан тротуарів по вул. Братів Міхновських просто жахливий: відсутність покриття чи бордюрів, латка на латці (особливо парна сторона), в кількох місцях занадто вузько та ще й дерева посередині. Більша частина тротуарів не придатна для проїзду з дитячою коляскою та для людей похилого віку. Тим паче, що на перехресті вул. О. Степанівни та вул. бр. Міхновських знаходиться амбулаторія сімейної медицини. І людям похилого віку та мамочкам з візочками важко добиратися.

"Пропоную відремонтувати тротуари по всій довжині вул. Братів Міхновських від вул. Коморова до вул. Короткої, особливо парна сторона. Тільки короткі ділянки не вимагають уваги, а більшість потребує капітального ремонту", - наголошує вона.


На сайте Единой системы местных петиции львовяне голосуют за ремонт тротуаров на ул.Братьев Михновских.

Как отмечает автор петиции Алла Зайцева, состояние тротуаров по ул. Братьев Михновских просто ужасный: отсутствие покрытия или бордюров, заплата на заплате (особенно четная сторона), в нескольких местах слишком узко и еще и дерева посередине. Большая часть тротуаров не пригодна для проезда с детской коляской и для пожилых людей. Тем более, что на перекрестке ул. А. Степановны и ул. бр. Михновских находится амбулатория семейной медицины. И старикам и мамочкам с колясками трудно добираться.

"Предлагаю отремонтировать тротуары по всей длине ул. Братьев Михновских от ул. Комарова до ул. Краткой, особенно четная сторона. Только короткие участки не требуют внимания, а большинство требует капитального ремонта", - отмечает она.