У Львові продовжують висадку квітів. Активні роботи тривають в центральній частині міста. Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, з огляду на покращення погодних умов, підрядна організація ТОВ «Plantpol Україна» продовжує облаштувала квіткові клумби.

 

«Вкінці першої декади квітня ми розпочали висадку квітів у нашому районі. Станом на сьогодні у нас облаштований квітковий годинник біля пл. Митної і клумба біля годинника, висадили квіти біля фігурки Матері Божої на пл. Марійській, і біля пам`ятника Митрополиту Андрею, біля церкви св. Юра, встановили квіткові композиції – писанки, на пл. Ринок, а також висадили квіти біля Катедри», - розповів Віктор Дубиняк, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

За його словами, цього року на висадку і догляд за квітами для Галицької адміністрації виділено приблизно 3 млн грн.

Також продовжують роботи з висадки квітів у Личаківському районі. Вже облаштовано квітковий кошик біля церкви Покрови (вул. Личаківська), облаштували квіткові клумби на пл. Митній, готують облаштування квіткової композиції у вигляді тризуба на пагорбі біля церкви Покрови.

На висадку і догляд за квітами для Личаківського району передбачено 1,9 млн грн.