ДТП, пешеходный переходУ Львові на вул. Шевченка, 384 автівка збила чоловіка на пішохідному переході. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як інформують в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, 28 березня о 14.28. у Львові на вул. Шевченка, 384 водій автомобіля Renault Trafic, 1988 року народження, рухаючись на червоний сигнал світлофору на регульованому пішохідному переході, здійснив наїзд на чоловіка, 1957 року народження, мешканця м. Львова.

Постраждалого в стані середнього ступеня важкості з діагнозом: ЗЧМТ, забійна рана правої тім’яної ділянки, правої надбрівної дуги, лівого вуха, закритий перелом верхньої третини лівої плечової кістки, доставлено в лікарню швидкої медичної допомоги.

Обставини події встановлюють.


Во Львове на ул. Шевченко, 384 автомобиль сбил мужчину на пешеходном переходе. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как информируют в городском управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения, 28 марта в 14.28. во Львове на ул. Шевченко, 384 водитель автомобиля Renault Trafic, 1988 года рождения, двигаясь на красный сигнал светофора, на регулируемом пешеходном переходе совершил наезд на мужчину, 1957 года рождения, жителя г. Львов.

Пострадавшего в состоянии средней степени тяжести с диагнозом: ЗЧМТ, убойная рана правой теменной области, правой надбровной дуги, левого уха, закрытый перелом верхней трети левой плечевой кости, доставили в больницу скорой медицинской помощи.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.