пожар, домУ Пустомитівському районі вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

Пожежа сталася 28 березня в с. Підберізці Пустомитівського району. Пожежа виникла в глиняному житловому будинку.

Рятувальники отримали повідомлення о 14:44. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Вся будівля була сильно захаращена та засмічена, що ускладнювало процес гасіння. О 15:08 пожежу локалізували, та о 15:18 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 кв.м., пошкоджено стіни та стелю на площі 35 кв.м. На пожежі ніхто не постраждав.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

3fe958e4fe088cf892f16afb6156c7b4.jpg


В Пустомытовском районе пожарные ликвидировали пожар в жилом доме. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

Пожар произошел 28 марта в с. Подберезцы Пустомытовского района. Пожар возник в глиняном жилом доме.

Спасатели получили сообщение в 14:44. На момент прибытия пожарных к месту вызова из окон дома выбивался густой черный дым. Все здание было сильно захламлено и замусорено, что затрудняло процесс тушения. В 15:08 пожар был локализован, и в 15:18 полностью ликвидирован. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 12 кв.м, повреждены стены и потолок на площади 35 кв.м. На пожаре никто не пострадал.

К ликвидации пожара привлекли 8 человек личного состава и 2 единицы спецтехники.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.