семейный врач, амбулатория, автомобильСільські амбулаторії на Львівщині отримали 43 нових автомобілі Renault Duster. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

28 березня, під час Медичного форуму сімейним лікарям нових сільських лікарських амбулаторій передали в експлуатацію 43 автомобілі Renault Duster.

Автомобілі  Renault Duster є повнопривідними з підвищеною прохідністю, що забезпечить можливість доїзду медиків до найвіддаленіших населених пунктів.

Нагадаємо, Львівській області виділили 377 млн гривень  на реалізацію  заходів у межах програми Президента України “Підвищення доступності та якості медичного обслуговування в сільській медицині”.  За ці кошти збудують 43 амбулаторії, станом на сьогодні триває будівництво на 39 об’єктах.


Сельские амбулатории на Львовщине получили 43 новых автомобиля Renault Duster. Об этом сообщает пресс-служба Львовской ОГА.

28 марта, во время Медицинского форума семейным врачам новых сельских врачебных амбулаторий передали в эксплуатацию 43 автомобиля Renault Duster.

Автомобили Renault Duster являются полноприводными с повышенной проходимостью, что обеспечит возможность проезда медиков до самых отдаленных населенных пунктов.

Напомним, Львовской области выделили 377 млн ​​гривен на реализацию мероприятий в рамках программы Президента Украины "Повышение доступности и качества медицинского обслуживания в сельской медицине". За эти средства построят 43 амбулатории, на сегодня продолжается строительство на 39 объектах.