депутат, топор, напали20-річний нападник двічі вдарив сокирою депутата Буської міськради. Про це повідомляє ZAXID.NET

У будинок 30-річного депутата міської ради Буська Назара Турчина, що на вул. Київській, проник чоловік із сокирою. Подія трапилась у ніч на понеділок, 26 березня. Як йдеться в офіційному повідомленні партії "УКРОП", нападник потрапив в будинок депутата, пошкодивши вхідні двері. Згодом він намагався проникнути у кімнату, де перебував Назар Турчин з дружиною.

"Поки Назар Турчин стримував двері в кімнату під натиском невідомого, його дружина стукала по вікнах, щоб привернути увагу перехожих, і це спрацювало. Облишивши спроби пробитися далі в оселю, незнайомець попрямував до виходу", - зазначено у повідомленні.

У цей момент Назар Турчин вибіг з кімнати та вчинив бійку з нападником.

"Після сутички у коридорі та боротьби вже на подвір’ї, мені вдалося вибити сокиру із рук зловмисника, а той, зрозумівши, що залишився без зброї, швидко втік із місця події", - розповів Назар Турчин.

Нападника затримали сусіди, коли він забіг у подвір’я ще одного місцевого жителя, і доставили його у Буський відділ поліції, де його та свідків події опитали. Чоловіка, що увірвався до будинку депутата, наразі відпустили.

Речниця Нацполіції Львівської області Світлана Добровольська уточнила ZAXID.NET, що подія трапилась близько 3:00, а 20-річний нападник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

"Між чоловіками виник конфлікт, під час якого були спричинені тілесні ушкодження місцевому мешканцю. Зокрема, були нанесені два удари туристичною сокирою", - розповіла Світлана Добровольська.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 статті 125 (легке тілесне ушкодження) та ч.1 статті 162 (порушення недоторканості житла) Кримінального кодексу України.


20-летний нападающий дважды ударил топором депутата Буской горсовета. Об этом сообщает ZAXID.NET

В дом 30-летнего депутата городского совета Буска Назара Турчина, на ул. Киевской, проник мужчина с топором. Инцидент произошел в ночь на понедельник, 26 марта. Как говорится в официальном сообщении партии "УКРОП", нападающий попал в дом депутата, повредив входную дверь. Впоследствии он пытался проникнуть в комнату, где находился Назар Турчин с женой.

"Пока Назар Турчин сдерживал дверь в комнату под натиском неизвестного, его жена стучала по окнам, чтобы привлечь внимание прохожих, и это сработало. Оставив попытки пробиться дальше в дом, незнакомец направился к выходу", - говорится в сообщении.

В этот момент Назар Турчин выбежал из комнаты и начал драться с нападающим.

"После столкновения в коридоре и борьбы уже во дворе, мне удалось выбить топор из рук злоумышленника, а тот, поняв, что остался без оружия, быстро скрылся с места происшествия", - рассказал Назар Турчин.

Нападающий задержали соседи, когда он забежал во двор еще одного местного жителя, и доставили его в Буский отдел полиции, где его и свидетелей происшествия допросили. Мужчину, ворвался в дом депутата, пока отпустили.

Спикер Нацполиции Львовской области Светлана Добровольская уточнила ZAXID.NET, что происшествие произошло около 3:00, а 20-летний нападающий находился в состоянии алкогольного опьянения.

"Между мужчинами возник конфликт, в ходе которого были причинены телесные повреждения местному жителю. В частности, были нанесены два удара туристическим топором", - рассказала Светлана Добровольская.

Правоохранители открыли уголовное производство по ч. 1 статьи 125 (легкое телесное повреждение) и ч.1 статьи 162 (нарушение неприкосновенности жилища) Уголовного кодекса Украины.