уборкаУ п’ятницю, 30 березня, о 15.00 на території міста Львова відбудеться загальноміське прибирання у межах загальноміської кампанії з благоустрою міста "З нами місто розквітає". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У толоці візьмуть участь структурні підрозділи Львівської міської ради, студенти, громадські організації. У планах прибрати 29 парків, орієнтовно 1,5 тис га землі, а також висадити 120 саджанців липи і кленів. Про це розповіли у департаменті містобудування.

Також нагадуємо, що, відповідно до правил благоустрою, власники магазинів і торгово-розважальних центрів повинні навести порядок на своїй території самостійно. Також місто звертається до мешканців приватного сектору долучитись до акції та здійснити благоустрій на подвір’ях, прибудинковій території тощо.

Звертаємо увагу, що місяць озеленення, прибирання та благоустрою триває з 12.03.2018 до 05.04.2018. Департамент містобудування запрошує усіх охочих долучатися до загальноміської кампанії "З нами місто розквітає".


В пятницу, 30 марта, в 15.00 на территории города Львова состоится общегородская уборка в рамках общегородской кампании по благоустройству города "С нами город расцветает". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В субботнике примут участие структурные подразделения Львовского городского совета, студенты, общественные организации. В планах убрать 29 парков, ориентировочно 1,5 тыс га земли, а также высадить 120 саженцев липы и кленов. Об этом рассказали в департаменте градостроительства.

Также напоминаем, что в соответствии с правилами благоустройства, владельцы магазинов и торгово-развлекательных центров должны навести порядок на своей территории самостоятельно. Также город обращается к жителям частного сектора присоединиться к акции и осуществить благоустройство во дворах, придомовой территории и тому подобное.

Обращаем внимание, что месяц озеленения, уборки и благоустройства длится с 12.03.2018 до 05.04.2018. Департамент градостроительства приглашает всех желающих участвовать в общегородской кампании "С нами город расцветает".