авиакомпания, аэропорт "Львов"Переговори ведуться із іспанською авіакомпанією Vueling та катарською Qatar Airways. Про це розповіла гендиректор львівського аеропорту Тетяна Романовська в інтерв’ю галузевому порталу ЦТС

“Поки ми маємо три напрямки, які відкриває Wizz Air, і тому фактично інші лоукост будуть дивитися, як вони будуть працювати. EasyJet обслуговує переважно англійський ринок, на який якраз виходить Wizz Air. Eurowings – німецький лоукост. Але Дортмунд і Берлін вже теж зайняті Wizz Air. Щодо Іспанії, тут все вільніше, і ми ведемо переговори з Vueling”, – зазначила вона.

Авіакомпанія Vueling  зараз виконує прямі рейси з аеропорту Київ-Жуляни в Барселону і Рим.

Крім того, за словами гендиректора, Qatar Airways теж посилив інтерес до аеропорту.

“Вони пообіцяли, що звернуть увагу на нас і будуть вивчати наші можливості. У зв’язку з тим, що події в Азії відбуваються дуже динамічно, інтерес компанії Qatar Airways до нас значно зріс. Тому я припускаю, що незважаючи на те, що вони довго думають, все ж можна їх очікувати цього або, може бути, наступного року”, – сказала вона.

Нагадаємо, що Ryanair підписав договір з аеропортами “Бориспіль” і “Львів”. Повідомлялося, що нові маршрути авіакомпанії відкриваються 15 жовтня 2018 року. Вартість квитків на рейси авіакомпанії  Ryanair з України стартує від 9,99 євро.


Переговоры ведутся с испанской авиакомпанией Vueling и катарской Qatar Airways. Об этом рассказала гендиректор львовского аэропорта Татьяна Романовская в интервью отраслевому порталу ЦТС

"Пока мы имеем три направления, которые открывает Wizz Air, и поэтому фактически другие лоукосты будут смотреть, как они будут работать. EasyJet обслуживает преимущественно английский рынок, на который как раз выходит Wizz Air. Eurowings - немецкий лоукост. Но Дортмунд и Берлин уже тоже заняты Wizz Air. По Испании, здесь все свободно, и мы ведем переговоры с Vueling", - отметила она.

Авиакомпания Vueling сейчас выполняет прямые рейсы из аэропорта Киев-Жуляны в Барселону и Рим.

Кроме того, по словам гендиректора, Qatar Airways тоже усилил интерес к аэропорту.

"Они пообещали, что обратят внимание на нас и будут изучать наши возможности. В связи с тем, что события в Азии происходят очень динамично, интерес компании Qatar Airways к нам значительно возрос. Поэтому я предполагаю, что несмотря на то, что они долго думают, все же можно их ожидать в этом или, может быть, в следующем году", - сказала она.

Напомним, что Ryanair подписал договор с аэропортами "Борисполь" и "Львов". Сообщалось, что новые маршруты авиакомпании открываются 15 октября 2018-го. Стоимость билетов на рейсы авиакомпании Ryanair из Украины стартует от 9,99 евро.