аэропорт "Львов", авиарейсыУ сезоні літо 2018 аеропорт "Львів" розширює географію польотів на 12 напрямків та збільшує частотність існуючих. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цього року літній сезон у Міжнародному аеропорту "Львів" ім. Данила Галицького відкрив новий рейс Львів-Дортмунд авіакомпанії Wizz Air. На початок нового сезону ЛІТО 2018 однозначним рекордсменом є Wizz Air, яка впроваджує чотири нових напрямки: Дортмунд (з 25 березня, два рази в тиждень); Гданськ (з 26 березня, два рази в тиждень); Катовіце (з 26 березня, чотири рази в тиждень); Лондон (LTN) (з 1 травня, спочатку один раз в тиждень, а з 3 травня – тричі).

Далі йде Ernest Airlines, яка, відкривши рейс у Мілан (BGY), напередодні нового року запустила ще два напрямки (у Венецію та Неаполь), а з 22 червня почне виконувати регулярні рейси до Мілана (MXP) і Рима (FCO) з частотою тричі на тиждень.

По одному новому напрямку відкривають ще три авіакомпанії:

  • LOT (у Ольштин-Мазури – з 27 березня, два рейси в тиждень);
  • МАУ (у Барселону – з 27 квітня, два рейси в тиждень);
  • Yanair (у Батумі – з 8 червня, два рейси в тиждень).

На початок сезону ЗИМА 2018 Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького здійснить черговий прорив – на ринок вийде лідер лоукост-перевізників авіакомпанія Ryanair, яка з 28 жовтня запустить відразу п’ять напрямків: у Дюссельдорф, Лондон, Меммінген, Варшаву (WMI) та Краків.

Чимало авіакомпаній, чиї рейси вже виконуються та мають стабільний попит, прийняли рішення збільшити частотність:

  • Austrian Airlines у Відень (+1 рейс – і стане 11);
  • Turkish Airlines у Стамбул (+1 рейс – і зросте до 7);
  • Wizz Air у Вроцлав (+1 рейс – і досягне 4);
  • МАУ у Рим (+ 1 рейс – і зросте до 2);
  • Ernest Airlines у Мілан (BGY) (+1 рейс – і досягне 3).

Приріст кількості рейсів на вже існуючих напрямках зростає на 5 одиниць.

Також кількість рейсів на літній сезон значно зросте за рахунок чартерних перевізників. Так на регулярній основі відновляться чартерні польоти у напрямках до Анталії, Шарм-ель-Шейха, Даламана, Хургади. Також цього року традиційно виконуватимуться регулярні рейси до Салонік та Іракліона (з 30.05 та 08.06 відповідно).


В сезоне лето 2018 аэропорт "Львов" расширяет географию полетов на 12 направлений и увеличивает частотность существующих. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В этом году летний сезон в Международном аэропорту "Львов" им. Данила Галицкого открыл новый рейс Львов-Дортмунд авиакомпании Wizz Air. К началу нового сезона ЛЕТО 2018 однозначным рекордсменом является Wizz Air, которая внедряет четыре новых направления: Дортмунд (с 25 марта, два раза в неделю) Гданьск (с 26 марта, два раза в неделю) Катовице (с 26 марта, четыре раза в неделю) Лондон (LTN) (с 1 мая, сначала один раз в неделю, а с 3 мая - трижды).

Далее идет Ernest Airlines, которая, открыв рейс в Милан (BGY), накануне нового года запустила еще два направления (в Венецию и Неаполь), а с 22 июня начнет выполнять регулярные рейсы в Милан (MXP) и Рим (FCO) с частотой три раза в неделю.

По одному новому направлению открывают еще три авиакомпании:

  • LOT (в Ольштын-Мазуры - с 27 марта, два рейса в неделю)
  • МАУ (в Барселону - с 27 апреля, два рейса в неделю)
  • Yanair (в Батуми - с 8 июня, два рейса в неделю).

На начало сезона ЗИМА 2018 Международный аэропорт "Львов" имени Даниила Галицкого осуществит очередной прорыв - на рынок выйдет лидер лоукост-перевозчиков авиакомпания Ryanair, которая с 28 октября запустит сразу пять направлений: в Дюссельдорф, Лондон, Мемминген, Варшаву (WMI) и Краков.

Многие авиакомпаний, чьи рейсы уже выполняются и имеют стабильный спрос, приняли решение увеличить частотность:

  • Austrian Airlines в Вену (1 рейс - станет 11);
  • Turkish Airlines в Стамбул (1 рейс - возрастет до 7);
  • Wizz Air в Вроцлав (1 рейс - достигнет 4);
  • МАУ в Рим (+ 1 рейс - возрастет до 2)
  • Ernest Airlines в Милан (BGY) (+1 рейс - достигнет 3).

Прирост количества рейсов на уже существующих направлениях возрастает на 5 единиц.

Также количество рейсов на летний сезон значительно возрастет за счет чартерных перевозчиков. Так на регулярной основе возобновятся чартерные полеты в направлениях в Анталию, Шарм-эль-Шейха, Даламан, Хургады. Также в этом году традиционно будут выполняться регулярные рейсы в Салоники и Ираклион (с 30.05 и 08.06 соответственно).