парк культуры, Новый год, программаПарк культури та відпочинку спільно з ФМ Галичина організовують дві драйвові вечірки 31 грудня та 1 січня для усіх охочих весело та цікаво провести час. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Розпочнеться Новорічна вечірка 31.12.2017 зі святкової дискотеки, яку готують слухачі спільно з ФМ Галичина - вони пропонують музичні треки, які згодом звучатимуть в Парку. В новорічній програмі першого дня будуть виступи кавер-гуртів, live music та безліч несподіванок: включення і привітання львів'ян з різних куточків України, святкові ілюмінації, смачний фудкорт та DJ set від неймовірних DJ Tonika&Derrick FunkMasters. Триватиме програма першого дня святкувань до 2:00.

Але ми подумали, що людям, які святкують здорово і активно, буде цікаво відвідати Парк і 1 січня також. Адже саме в цей день вечірнім хедлайнером стане гурт "the Glass", концерт якого розпочнеться о 20:00", - коментує Арт-директор Парку культури та відпочинку Світлана Кухарук.

Вхід на обидва дні вечірки безкоштовний.

Крім того, святковий ярмарок в Парку культури почне свою роботу вже 30 грудня і триватиме до 14 січня, так само як і насичена культурна програма. Крім того, у святкові та вихідні дні з поправкою на погоду, у Парку культури будуть відбуватись події у рамках акції "Зимуй активно", а саме: катання дітлахів на собачих упряжках, школа бігових лиж, зайняття зі скандинавської ходи та працюватимуть святкові фотозони та святкові мистецькі інсталяції.


Парк культуры и отдыха совместно с ФМ Галичина организуют две драйвовые вечеринки 31 декабря и 1 января для всех желающих весело и интересно провести время. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Начнется Новогодняя вечеринка 31.12.2017 с праздничной дискотеки, которую готовят слушатели совместно с ФМ Галичина - они предлагают музыкальные треки, которые впоследствии будут звучать в Парке. В новогодней программе первого дня будут выступления кавер-групп, live music и множество неожиданностей: включение и поздравления львовян из разных уголков Украины, праздничные иллюминации, вкусный фудкорт и DJ set от невероятных DJ Tonika & Derrick FunkMasters. Продлится программа первого дня празднования до 2:00.

Но мы подумали, что людям, которые празднуют здорово и активно, будет интересно посетить Парк и 1 января также. Ведь именно в этот день вечерним хедлайнером станет группа "The Glass", концерт которого начнется в 20:00", - комментирует Арт-директор Парка культуры и отдыха Светлана Кухарка.

Вход на оба дня вечеринки бесплатный.

Кроме того, праздничная ярмарка в Парке культуры начнет свою работу уже 30 декабря и продлится до 14 января, так же как и насыщенная культурная программа. Кроме того, в праздничные и выходные дни с поправкой на погоду, в Парке культуры будут происходить события в рамках акции "Зимуй активно", а именно: катание детей на собачьих упряжках, школа беговых лыж, занятия по скандинавской ходьбе, будет работать праздничная фотозона и художественные инсталляции.