27 жовтня в рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2018 – 2020 роки за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської  ОДА  Яворівською районною  членською благодійною організацією «Дитячі мрії» розпочато проєкт «Творча майстерня. Організація зайнятості людей з інвалідністю. Працетерапія» у соціальному центрі «Регіна».

Під час заходу провели майстер-класи з виготовлення сувенірної продукції, а саме: бісероплетіння, пошиття еко-сумок, виготовлення декоративної свічки та пакетів з крафтового паперу. Участь в даному заході прийняло 17 осіб з інвалідністю.

Учасники проєкту проявити свою самостійність, вміння втілити в життя теоретичні знання, набуті під час заходу, тим самим і долучилися до суспільно-корисної праці. Створено умови  для соціальної адаптації неповносправної молоді в суспільство.

Слід зазначити, що заходи будуть проведені в усіх районах Львівської області з метою створення належних умов для осіб з інвалідністю та з метою соціалізації даної категорії громадян.