недострой, школьник, упалТрагічно загинув учень 29 школи, який впав з недобуду. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Стало відомо, що сьогодні трагічно загинув учень львівської школи № 29 2005 року народження, котрий проживав у Винниках.

Хлопець впав з недобудованої будівлі. Попри зусилля лікарів швидкої медичної допомоги, від отриманих травм хлопчик помер.

Причини події встановлюють.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області, 27 вересня, близько 18.50 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Тракт Глинянський у Львові з недобудови впав хлопчик. Як попередньо встановили правоохоронці, дитина впала з висоти шостого поверху недобудованого будинку, де впродовж кількох років не проводяться ніякі роботи. Від отриманих травм хлопчик помер дорогою до лікарні.

 


Трагически погиб ученик 29 школы, который упал с недостроя. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Стало известно, что вчера трагически погиб ученик львовской школы № 29 2005 года рождения, который проживал в Винниках.

Парень упал с недостроенного здания. Несмотря на усилия врачей скорой медицинской помощи, от полученных травм мальчик скончался.

Причины происшествия устанавливаются.

Как рассказали в отделе коммуникации полиции Львовской области, 27 сентября, около 18.50 в полицию поступило сообщение о том, что на улице Тракт Глинянский во Львове с недострои упал мальчик. Как предварительно установили правоохранители, ребенок упал с высоты шестого этажа недостроенного дома, где на протяжении нескольких лет не проводятся никакие работы. От полученных травм мальчик скончался по дороге в больницу.