иностранец, вернули, деньгиУ Львові чоловік знайшов речі іноземця та звернувся до патрульних. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львова.

Сьогодні вночі патрульним надійшло повідомлення від заявника, що він знайшов наплічник. Інспектори зустрілися з чоловіком, який віддав їм чужі речі та розказав, що побачив їх на парковці. В наплічнику були документи громадянина іншої держави, гаманець з грошовими коштами в сумі 662 гривні, злоті, банківські картки, студентський квиток та інші особисті речі. Патрульні завезли речі до Франківського відділу поліції.

Згодом, інспектори знайшли в соціальних мережах громадянина, який загубив речі, та повідомили його, де він може їх забрати.


Во Львове мужчина нашел вещи иностранца и обратился к патрульным. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львова.

Сегодня ночью патрульным поступило сообщение от заявителя, что он нашел рюкзак. Инспекторы встретились с человеком, который отдал им чужие вещи и рассказал, что увидел их на парковке. В рюкзаке были документы гражданина другого государства, кошелек с денежными средствами в сумме 662 гривны, злотые, банковские карты, студенческий билет и другие личные вещи. Патрульные завезли вещи во Франковский отдел полиции.

Впоследствии, инспекторы нашли в социальных сетях гражданина, который потерял веди, и сообщили ему, где он может их забрать.